Pablo Escobar
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Yaptım ama olmadı yine
Yaptım ama olmadı yine
İşlemciyi tam oturtuğundan emin misin? Tam sistemi yazsana bir görüntü mü yok sadeceYaptım ama olmadı yine
MSI a520 m a pro anakartİşlemciyi tam oturtuğundan emin misin? Tam sistemi yazsana bir görüntü mü yok sadece
Evet eminim şuan aşırı derecede sorununun ne olduğunu merak ediyorum basım ağrıdı artık yarın bilgisayarcıya gidicek çok ufak bi arızası var ama bakalım yarın yapılınca haber vericem kesinlikle hakkını helal et cevapların için çok teşekkür ederim <3Güç girişlerinin hepsi tam oturduğundan emin misin? Bios güncel mi?
Bios güncelleyebilirsen sorun çözülebilir.Evet eminim şuan aşırı derecede sorununun ne olduğunu merak ediyorum basım ağrıdı artık yarın bilgisayarcıya gidicek çok ufak bi arızası var ama bakalım yarın yapılınca haber vericem kesinlikle hakkını helal et cevapların için çok teşekkür ederim <3
O attığın videodakileri yaptım ama olmadı akraba bilgisayarcı o yarın getir bi bakalım dedi bakalım sorun ne çıkacak acabaBios güncelleyebilirsen sorun çözülebilir.
O yaptığın Biosu sıfırlar. Eğer bios güncel değilse işlemci uyumsuz gelmiştir sen götür halleder o kolay bir şey.O attığın videodakileri yaptım ama olmadı akraba bilgisayarcı o yarın getir bi bakalım dedi bakalım sorun ne çıkacak acaba
İnşallah valla ya keşke hiç ellemedeydim çalışan bilgisayarı bozdukO yaptığın Biosu sıfırlar. Eğer bios güncel değilse işlemci uyumsuz gelmiştir sen götür halleder o kolay bir şey.
Şu ramleri çıkartıp tekrar taksana ama doğru slota tak bir 5 dk bekle bakalım.İnşallah valla ya keşke hiç ellemedeydim çalışan bilgisayarı bozduk
Hemen deniyorumŞu ramleri çıkartıp tekrar taksana ama doğru slota tak bir 5 dk bekle bakalım.
OlmadıŞu ramleri çıkartıp tekrar taksana ama doğru slota tak bir 5 dk bekle bakalım.
Şu ramleri çıkartıp tekrar taksana ama doğru slota tak bir 5 dk bekle bakalım
Nasıl bozdun anakartı kısa devre yapmış olmasın?Anakart bozulmuş