Neler Yeni

Yardım Anakart değişikliği sonrası sistem kendini resetliyor.

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
Hocam satada sorun olsa şuan eski anakartımda sorunsuz çalışıyor olmazdı.
eski sata kablom diğer anakartımda sorunsuz çalışır durumdaydı yeni anakartımda reset atıyordu belki ben farklı bi müdahale yapmış olabilirim ama benim sorunum sata kablosu değiştirdiğmde çözüldü

Şimdide ssd arızalanmış gibi görünüyor sürekli reset yemekten. Başka harddisteki yedeklerimi aktarırken 40 gb olan veriyi 15 dkdan uzun sürede aktardı. Yazma hızı 200 lere çıkıp 10'a kadar düşüyordu. Oyunlara girdim valorantta Ekran kartı kullanımı ile cpu kullanımı 35 civarlarında ara sıra fps drop yiyorum. Battlefield 5 girdim ondada ekran kartı kullanımı 90 üzeri ama ara sıra fps drop yiyorum. Büyük ihtimalle ssd bozuldu. Isı değerlerim cpu 55-60 ekran kartı ise 75 civarı. Anakart değişelim dedik başımıza gelmeyen kalmadı.

krammer

80+ Bronze
Şimdide ssd arızalanmış gibi görünüyor sürekli reset yemekten. Başka harddisteki yedeklerimi aktarırken 40 gb olan veriyi 15 dkdan uzun sürede aktardı. Yazma hızı 200 lere çıkıp 10'a kadar düşüyordu. Oyunlara girdim valorantta Ekran kartı kullanımı ile cpu kullanımı 35 civarlarında ara sıra fps drop yiyorum. Battlefield 5 girdim ondada ekran kartı kullanımı 90 üzeri ama ara sıra fps drop yiyorum. Büyük ihtimalle ssd bozuldu. Isı değerlerim cpu 55-60 ekran kartı ise 75 civarı. Anakart değişelim dedik başımıza gelmeyen kalmadı.
Geçmiş olsun ben de daha bu akşam B450 den geçiş yaptım hatta forumdan @mikealson dan aldım sağolsun dediği gibi çıktı sorunsuz kurulum yaptım. Hiçbir şey yapmadan dümdüz kullandım bir sıkıntı çıkmadı. Ona rağmen şimdi bios güncelleme ve temiz kurulum yapacağım üzüldüm sizin adınıza.

Top Bottom