Anakart Değişikliği Sonrası Yapılması Gerekenler

Reaksiyon skoru
14
Mevcut MSİ anakartımı Aura Sync bağlantısına geçmek için ASUS bir anakart ile değiştirmek istiyorum fakat anakart değişikliği sonrası ne yapmalıyım tam olarak bilmiyorum. Hangi yazılımları tekrar kurmalıyım komple format atmalı mıyım formatta verilerimi korumam sıkıntı çıkarır mı ya da atladığım herhangi bir şey varsa önerilerinize açığım

Mevcut MSİ anakartımı Aura Sync bağlantısına geçmek için ASUS bir anakart ile değiştirmek istiyorum fakat anakart değişikliği sonrası ne yapmalıyım tam olarak bilmiyorum. Hangi yazılımları tekrar kurmalıyım komple format atmalı mıyım formatta verilerimi korumam sıkıntı çıkarır mı ya da atladığım herhangi bir şey varsa önerilerinize açığım
msı da da mystic sync var aslında

formatlık bir durum yok işletim sistemi açılınca update ile güncel driverleri kurman yeterli olur

wifi, lan, ses vs. için güncelleme yapman gerek, windows update çalıştırınca eksikleri kendi bulup indiriyor, aygıt yöneticisinden de kontrol edebilirsin.

bios için bir işlem yapmana gerek yok ama anakartın sitesinden bakarsın varsa bir güncelleme onu yüklersin.

Geri