Anakart Değişimi format

alkinnn

80+
Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar yeni anakart siparişi verdim a320 den b450 ye geçiş yapıyorum format zorunlu mu yoksa bir şekilde kurtarırı var mıdır?
Teşekkürler

Yani chipset değiştiği için format iyi olabilir bir sorunla karşılaşmamak için. Yine de gelsin deneyin sorun olursa ona göre format atarsınız.

Yani chipset değiştiği için format iyi olabilir bir sorunla karşılaşmamak için. Yine de gelsin deneyin sorun olursa ona göre format atarsınız.
çok fazla dosya hdd vs var m2 desteği olmadığı için b450 ye geçiyorum derdim o.c vs değil ama sanırım en iyisi denedikten sonra format atmak olacak

Chipset driver güncelleyin direkt açılırsa. Hayırlı olsun.

Büyük ihtimalle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum açılır ama ilerde sorunlarla karşılaşabilirsin mavi ekran vs vs. Driverler çakışabilir. Şöyle bir şeyde var format atmazsan o anakartın verdiği performansı %100 alamazsın , yani format at bence.

Büyük ihtimalle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum açılır ama ilerde sorunlarla karşılaşabilirsin mavi ekran vs vs. Driverler çakışabilir. Şöyle bir şeyde var format atmazsan o anakartın verdiği performansı %100 alamazsın , yani format at bence.
aslında derdim tam olarak şu m2 alıp windows u ona kurup ssd leri depolama olarak kullanmak fakat şu an m2 için bütçem yok b450 aşırı uyguna geldiği için sipariş verdim

En temizi format olacaktır. Bende A320'den B450'ye geçtiğimde bir kaç uygulama açılışta hata verdi ardından temizinden bir formatı çaktım.

B450m s2h mi? Zamanla m. 2 de alınır iyi olur.

B450m s2h mi? Zamanla m. 2 de alınır iyi olur.
aynen öyle zamanında sistemi toplarken gigabyte gaming x almıştım fakat mavi ekrandan sistemi kullanamadım kaç kere servise gönderdiysem sonuç alamadım netice de 2. el sattım 2. el a320 aldım lakin artık idare etmiyo maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri