Neler Yeni

Anakart Değişimi Hakkında

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal
Arkadaşlar MSİ B450 A PRO MAX (matx) anakarta sahibim.İnno 3d İchill x3 3060 ekran kartım var.Sorunum ekran kartı taktım ama anakart üzerinde kabloları ezdirerek taktım.Anakartı atx mi yapmam lazım ekran kartının tam oturması için bilgi rica edebilirmiyim.

Ekler

• 369c46df-d795-4012-a30f-30cd7ac88424.jpg
    369c46df-d795-4012-a30f-30cd7ac88424.jpg
    258.6 KB · Hit: 22

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Arkadaşlar MSİ B450 A PRO MAX (matx) anakarta sahibim.İnno 3d İchill x3 3060 ekran kartım var.Sorunum ekran kartı taktım ama anakart üzerinde kabloları ezdirerek taktım.Anakartı atx mi yapmam lazım ekran kartının tam oturması için bilgi rica edebilirmiyim.
Kablolara sokerlere zarar vericek şekilde ise kartını dikey takabiliyorsan kasan varsa pcıe kablo alıp yapabilirsin ama ekran kartının performansı biraz düşüyor diyorlar

Sata kablosu anakartın sağ alt yukarıda varsa takabileceğin yer oralara takabilirsin ssd hdd vs okuma açısından sorun olmaması için

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolara sokerlere zarar vericek şekilde ise kartını dikey takabiliyorsan kasan varsa pcıe kablo alıp yapabilirsin ama ekran kartının performansı biraz düşüyor diyorlar

Sata kablosu anakartın sağ alt yukarıda varsa takabileceğin yer oralara takabilirsin ssd hdd vs okuma açısından sorun olmaması için
sataları değiştirebilirim ama orada büyük olan kablo kasanın ön tarafına usb ve sese giden kablo onu ne yapacağım bilemedim

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
K
sataları değiştirebilirim ama orada büyük olan kablo kasanın ön tarafına usb ve sese giden kablo onu ne yapacağım bilemedim
kasa önündekiusb çok önemli değilse çıkar gitsin olmadı çoğaltıco kullanırsın arkasına gerçi temassızlık yapmıyorsa o da takılı kalabilir yuvaları bükmemesinr özen göstersen yeterli

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
O çok kötü gözüküyor fotoda işgence uygular gibi şok hocam çok lazım değilse anakarta takarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

K

kasa önündekiusb çok önemli değilse çıkar gitsin olmadı çoğaltıco kullanırsın arkasına gerçi temassızlık yapmıyorsa o da takılı kalabilir yuvaları bükmemesinr özen göstersen yeterli
Bükmüş gibi hocam çok yan duruyor

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal
e
O çok kötü gözüküyor fotoda işgence uygular gibi şok hocam çok lazım değilse anakarta takarsın

evet dostum o şekilde duruyor b450 atx anakartlara baktım fiyatlar baya pahalı gözüküyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn

Ekranı tuz buz iphone 6 dan göremiyorum valla ama bence anakartı değişmeye gerek yok sataların yerini dğeişsin öndeki usb yerini iptal etsin dert tasa yok

Olurda illa anakart değişeceğim dersen abdullah hocamızın instasında hikayelerinde güzel anakart indirimleri paylaşıyor denk gelirse alırsın

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
e

evet dostum o şekilde duruyor b450 atx anakartlara baktım fiyatlar baya pahalı gözüküyor
Bu mini ATX değil dimi bazen başlık yazmayı bilmiyorlar

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal

James Gg

80+ Platinum
Dahası