COLORFUL BATTLE AX B650M PLUS V14 anakart ve ryzen 5 7500f işlemci aldım. Her şeyi taktıktan sonra ekrana görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir (Ramler DDR5 2X16 farklı slotlarda denedim ama sonuç yine aynı) Ekran kartı rtx 2060
hdmi kablosunu ekran kartına taktığınıkontrol etCOLORFUL BATTLE AX B650M PLUS V14 anakart ve ryzen 5 7500f işlemci aldım. Her şeyi taktıktan sonra ekrana görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir (Ramler DDR5 2X16 farklı slotlarda denedim ama sonuç yine aynı) Ekran kartı rtx 2060
psu dan gelen güç kablosunu ekran kartına taktığını kontrol etCOLORFUL BATTLE AX B650M PLUS V14 anakart ve ryzen 5 7500f işlemci aldım. Her şeyi taktıktan sonra ekrana görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir (Ramler DDR5 2X16 farklı slotlarda denedim ama sonuç yine aynı) Ekran kartı rtx 2060
İkiside doğru takılıhdmi kablosunu ekran kartına taktığınıkontrol et
Mesaj otomatik birleştirildi:
psu dan gelen güç kablosunu ekran kartına taktığını kontrol et
monitöre taktığın uç ile ekran kartına taktığın ucu değiştir bende aynı hatayı vermişti böyle çözdümİkiside doğru takılı
kasanın fanları çalışıyor mu bir de ekran hiçmi vermiyo yoksa bir şeyler yaziyor muCOLORFUL BATTLE AX B650M PLUS V14 anakart ve ryzen 5 7500f işlemci aldım. Her şeyi taktıktan sonra ekrana görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir (Ramler DDR5 2X16 farklı slotlarda denedim ama sonuç yine aynı) Ekran kartı rtx 2060
Eyvallah bide öyle deneyeyimmonitöre taktığın uç ile ekran kartına taktığın ucu değiştir bende aynı hatayı vermişti böyle çözdüm
SiyahMonitör siyah mı yoksa no signal mi diyor
Parçalardan birisinde ışık yanmıyor değil mi?Eyvallah bide öyle deneyeyim
Siyah
Fanlar çalışıyo ekranda hiçbir şey yokkasanın fanları çalışıyor mu bir de ekran hiçmi vermiyo yoksa bir şeyler yaziyor mu
monitörü açtın mıFanlar çalışıyo ekranda hiçbir şey yok
ya hdmi kablosunda sorun var ya monitör deFanlar çalışıyo ekranda hiçbir şey yok
Açık önceki sistemde görüntü veriyodumonitörü açtın mı
veyatta monitörü prize taktın mı
ya hdmi kablosunda sorun var ya monitör de
Fanlar dönüyo ışığı açıkmonitörü açtın mı
veyatta monitörü prize taktın mı
ya hdmi kablosunda sorun var ya monitör de
fanların ışığı yaniyor mu
işlemci nin fanı dönüyor mu
Hocam bu sorun genelde ramleri yeterince takamamaktan kaynaklanıyor. Kibar davranmayın, önce bir ucunu daha sonra diğer ucunu çıt sesi duyarak takın. Mandallarının hareket ettiğinden ve kapandığından emin olun.COLORFUL BATTLE AX B650M PLUS V14 anakart ve ryzen 5 7500f işlemci aldım. Her şeyi taktıktan sonra ekrana görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir (Ramler DDR5 2X16 farklı slotlarda denedim ama sonuç yine aynı) Ekran kartı rtx 2060
sistemi kapat en baştan bütün kabloları kontrol et yanlış kabloyu yanlış yere takmış olabilirsinAçık önceki sistemde görüntü veriyodu
Fanlar dönüyo ışığı açık