Neler Yeni

Yardım Colorful b650 anakart görüntü alamıyorum

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Tüm kablolamada olabilir.Kablolamayı neye göre yaptınız?Açıkçası hepsini söküp rehber videosu açıp yaparsaniz daha iyi olur
Örnek video var mı anaksrtım için atabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ne sordum siz ne diyorsunuz :D Ne alaka?
Anlamadım dediğinizi o zaman çünkü sistemi tam kurmadık

quartle

80+ Gold

sistemi tam kurmadan nasıl görüntü alacaksınız hocam

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Emir

Şu an her şeyi boş verin.
Bu konu hakkında bir sürü video var.Belli ki sistemi toplarken çok kafa karıştırılmış

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Arkadaşın anakartında rami değiştirmeden bios menüye bile girmedi. 5 saat uğraştıktan sonra ram aklıma geldi eve gittim ram aldım ve bios açıldı. biosu güncelleyince kendi raminide tanıdı ve açıldı. X sitesinden toplama bilgisayar almıştık. Sizin de başınıza gelmiş olabilir.

Düzenleme: Görüntüyü ekran kartından almaya çalışıyorsunuz dimi. 7500f anakarttan görüntü vermez.

Düzenleme 2: 2 adet ram varsa tek tek her 2 slotta da toplam 4 deneme yapın. 1. ram a slotu ve b slotu, 2. ram a slotu ve b slotu.
Ramim dual kit tek tek deniyorum

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
AuF
Ramim dual kit tek tek deniyorum
amd sistem ilk açılışta geç açılabilir. tuşa bastıktan sonra 10 dk bekleyin. 7800x3d'li sistemim ayar değiştirdiğimde bazen 15 dk de boot'luyordu. Açılmazsa ve arkadaşınızdan ram ödünç alabilirseniz onu da denemenizi öneririm. Arkadaşımın sorununu bu şekilde çözmüştüm.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Emir
amd sistem ilk açılışta geç açılabilir. tuşa bastıktan sonra 10 dk bekleyin. 7800x3d'li sistemim ayar değiştirdiğimde bazen 15 dk de boot'luyordu. Açılmazsa ve arkadaşınızdan ram ödünç alabilirseniz onu da denemenizi öneririm. Arkadaşımın sorununu bu şekilde çözmüştüm.
Adam fanlar dahi donmuyor diyor.Sizce sorun ram veya bios mu?

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
AuF
Adam fanlar dahi donmuyor diyor.Sizce sorun ram veya bios mu?
arkadaşımın 7500lü sisteminde de dönmüyordu, işlemci minimal ısınıyordu elle dokununca anca anlıyordum.

siyabent

80+ Silver
Merhabalar colorful battle ax b650m-white wifi v14 modelini kullanıyorum sistemimi yeni topluyordum ama görüntü alamadım bios update yapmam gerekiyor mu yardım edebilir misiniz
hocam aynı işlemci ve anakartla sistem topladım bende görüntü alamadım galiba uzay montaj kurdunuz ekran kartını sabitlemeniz gerekiyor f işlemcide dahili gpu olmadığı için ekran kartı en ufak titrediğinde görüntü gelmiyor bende uğraştım en son olmuyor diye kasanın içine topladım çalıştı ekran kartını sabitleyince :D

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Tek ram taktığımda çalıştı anakart ekranı çıktı çift ramde çalışmıyor

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
AuF
Tek ram taktığımda çalıştı anakart ekranı çıktı çift ramde çalışmıyor
Güzel hocam ilk aşamayı atlattık. Şimdi biosu kendi sitesinden güncellemeniz lazım.
@_Emir gördüğünüz gibi açılmış hocam

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Emir
Güzel hocam ilk aşamayı atlattık. Şimdi biosu kendi sitesinden güncellemeniz lazım.
@_Emir gördüğünüz gibi açılmış hocam
Kablolama derdinden kurtuldu diyebiliriz.Fakat benim anlayamadığım işlemcinin ısısını nasıl elle hissedebilirsiniz?Siz veya arkadaşta aynısını söylemiş.Hava soğutucu takılı değil miydi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,240
Üyeler
169,694
Son üye
Glxprime7
Top Bottom