Neler Yeni

MSI PRO B650M-B mi COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V14 mi

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
Hocam diğer bileşenleride fırsat oldukça alıcam
ama ekran kartı ikinci el olacak 3060 ti işlemciyi de 7600 e bakıyorum.Kasa ce güç kaynağına karar vermedim.
Hocam ben 7500f aldım 7600 ile arasında yok denecek kadar az performans farkı var. O yüzden 7500f alıp oradan gelecek bütçeyi anakarta vs aktarabilirsiniz.Kasa olarak ben biraz uyguna gelsin hem de memnun kalacağım bir şey olsun diye baktım. 2 seçeneğim vardı vento kasa + fsp psulu alınabiliyor 3500-4000 arasına. Diğer seçenek de zoko amiral kasası almaktı. Ben oyumu zoko amiralden yana kullandım onun fiyatı da 1900.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Teşekkürler hocam bir de ekran kartı olarak bi öneriniz olur mu 10-20k arası bütçem var ama sadece CS oynayacağım o yüzden 12k ya 4060 bile alsam ok bence ama şunu alsan iyi olur dediğiniz bi şey var mı ?
sıfır olarak 7700 XT tercih ederim 2. el olarak 6900XT alır arkama yaslanırım.

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
sıfır olarak 7700 XT tercih ederim 2. el olarak 6900XT alır arkama yaslanırım.
CS oynayacaksa bencede 7700 xt tercih etmeli.Ben ekran kartını ikinciel alamk istemem ilerde imkan olursa iyisini almak için.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Hüseyin Mert Görgel
darboğaz vs bana sıkıntı çıkarmaz değil mi hocam dediğim gibi sadece cs2 oynayacağım ve 1080p
Zaten 7700XT benim gözümde 1080P kartı ne kadar 2K da oynatsa bile 1080P de daha akıcı güzel bir deneyim yaşatıyor testlere bakabilirsin minimal darboğaz oluyor buda her sistem olabilen türden bir durum

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert
Merhaba sabah bir konu görmüştüm @kelomerosan colorful dan sikayetciydi ssd görmeme gibi sorunları vardi bir onun da fikrini alabilirsiniz :)

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Merhaba sabah bir konu görmüştüm @kelomerosan colorful dan sikayetciydi ssd görmeme gibi sorunları vardi bir onun da fikrini alabilirsiniz :)
Hocam benimde tek korkum yazılımsal şuan donanımsal olsa garanti ile alakalı yazılımsala nasıl bir çözüm olacak bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben 7500f aldım 7600 ile arasında yok denecek kadar az performans farkı var. O yüzden 7500f alıp oradan gelecek bütçeyi anakarta vs aktarabilirsiniz.Kasa olarak ben biraz uyguna gelsin hem de memnun kalacağım bir şey olsun diye baktım. 2 seçeneğim vardı vento kasa + fsp psulu alınabiliyor 3500-4000 arasına. Diğer seçenek de zoko amiral kasası almaktı. Ben oyumu zoko amiralden yana kullandım onun fiyatı da 1900.
hocam 7600 seçme sebebim dahili ekran kartı olması ileride ekran kartımı uyguna satarsam sistemi hala kullanmak istiyorum.Yeni ekran krtını alımcaya kadar.

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
Hocam benimde tek korkum yazılımsal şuan donanımsal olsa garanti ile alakalı yazılımsala nasıl bir çözüm olacak bilmiyorum.

hocam 7600 seçme sebebim dahili ekran kartı olması ileride ekran kartımı uyguna satarsam sistemi hala kullanmak istiyorum.Yeni ekran krtını alımcaya kadar.
Hocam bence bunun için para vermeye hic gerek yok bahsettiğiniz idare etme 1 hafta sürer. Sistemi de ekran kartsız kullanmayacağınızı düşünürsek.Ama tercih tabii ki

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bence bunun için para vermeye hic gerek yok bahsettiğiniz idare etme 1 hafta sürer. Sistemi de ekran kartsız kullanmayacağınızı düşünürsek.Ama tercih tabii ki
zaten şuan ikisi arasında bir tercih yapabilirimFiyata göre son durum belli olacak.Siz işlemci için soğutma alacak mısınız?

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
zaten şuan ikisi arasında bir tercih yapabilirimFiyata göre son durum belli olacak.Siz işlemci için soğutma alacak mısınız?
Hocam işlemci soğutma için thermalright 1500tl ye kule tipi soğutucu satılıyor ve harika bi fp ürünü çoğu sıvı soğutmadan daha iyi performans veriyor. İlerde işlemcinizi yükseltmek istediğinizde gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. Ben beyaz sistem dizeceğim için bahsettiğim kule tipi soğutucunun maalesef beyaz rengi yok o yüzden sıvı soğutma alacağım.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Kerem Eldes

Yani karışık anlamadım sonra sabah gördü ama windows kurduğumda siyah ekran aldım, kafam allak bullak oldu, bütçeniz varsa biraz daha çıkacak çıkın derim ama bütçeniz düşükse gene yazılımı çok başarılı olmasa da donanımsal olarak iyi bir cihaz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,187
İsim
Hacı
Colorful çok iyi anakart al geç. Piyasadaki istediğin işlemciyi tak sorunsuz besler.
9950x ile stresste max 60 derece görüyor mosfetleri bu değer baya iyi.

Top Bottom