Neler Yeni

Anakart Değiştirdim Format Lazım mı?

memruh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
ahmet saplı
Bütçe
5
Dostlar MSI B550-A PRO Anakartımdan MSI B550 TOMAHAWK Modeline geçtim ve baktığımda drivers kısmında ki her şey sürümüne kadar aynı. Driver chipset, audio, onboard vga falan hepsi aynı sadece bios sürüm kısmında farklılık var o da normaldir herhalde sonuçta anakart değişiyor ve bende onu güncelleyeceğim. Bu sebeple formata gerek yok değil mi?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,718
İsim
Hacı
Formata gerek yok. Anakart markaları bile aynı 🙃

memruh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
ahmet saplı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
chipset vs. aynı olunca çok problem olacak bir şey değil fakat sizin pc ile alakalı sorunlar olduğu için temiz bir format iyi olur. En azından o konuda kafanız rahatlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Dostlar MSI B550-A PRO Anakartımdan MSI B550 TOMAHAWK Modeline geçtim ve baktığımda drivers kısmında ki her şey sürümüne kadar aynı. Driver chipset, audio, onboard vga falan hepsi aynı sadece bios sürüm kısmında farklılık var o da normaldir herhalde sonuçta anakart değişiyor ve bende onu güncelleyeceğim. Bu sebeple formata gerek yok değil mi?
Hayır

memruh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
ahmet saplı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chipset vs. aynı olunca çok problem olacak bir şey değil fakat sizin pc ile alakalı sorunlar olduğu için temiz bir format iyi olur. En azından o konuda kafanız rahatlar.
hocam bu kapanma sorununu temiz kurulumun çözeceğini düşünmüyorum çünkü defalarca format attım bir şey değişmedi sıkıntı varsa anca böyle gitmiştir bence yoksa da psu bakacağım

Top Bottom