farketmez ordakiler farklı sürümleri sadece en üsttekini yükle geç.Biostar A520MH marka ve modeli buAlıntıyı görüntülebu sayfadan yüklenicek biliyorum fakat hangileri yüklenmesi lazım
3tane dosya yüklenmesi gerekiyormu şsanırım az çok göz gezdirdimde birkaç forumda bu 3dosya nedir?farketmez ordakiler farklı sürümleri sadece en üsttekini yükle geç.
Üsteki AGESA 1.2.0.B indirip zip içinde ne geliyor atabilir misinBiostar A520MH marka ve modeli buAlıntıyı görüntülebu sayfadan yüklenicek biliyorum fakat hangileri yüklenmesi lazım
Üsteki AGESA 1.2.0.B indirip zip içinde ne geliyor atabilir misin
Tm bu dosyayı flaş bellek in içine at USB takili kalsın PC yeniden başlat açılırken F12 tuşuna ard arda bas
ordan sonra nasıl yapacağim abey video var mıdırTm bu dosyayı flaş bellek in içine at USB takili kalsın PC yeniden başlat açılırken F12 tuşuna ard arda bas
Gel akşam beraber yapalım canını yerim senin ondan basit ne varordan sonra nasıl yapacağim abey video var mıdır
beraber nasıl yapıcaz 7yaşında çocuk gibi sorular soruyorum amaGel akşam beraber yapalım canını yerim senin ondan basit ne var
Sor hiç problem değil ne olmuş yaniberaber nasıl yapıcaz 7yaşında çocuk gibi sorular soruyorum ama
Abi bios ekranindayim fakat menu degismiyor yani fs0 fs1 ok yönleriyle degisiyordiye biliyorum fakat hicbir sey degismiyorSor hiç problem değil ne olmuş yani
Kardeşim eve gidiyorum duş alıcam yemekten sonra birlikte yapalım çok acil değilseAbi bios ekranindayim fakat menu degismiyor yani fs0 fs1 ok yönleriyle degisiyordiye biliyorum fakat hicbir sey degismiyor
sorun yok abi hallettim onu da saçmalık olmuş biraz aslında ilk başta del yapıp ayardan f12 yaptım geçince düzeldiKardeşim eve gidiyorum duş alıcam yemekten sonra birlikte yapalım çok acil değilse