dahada yükselmezde anakart fiyatlarıda yükseldi iyi ki en uzun gecede b550 tomahawkı 1300tl ye almışım şimdi 1700tl flnEkran kartlarıyla aynı kaderimi paylaşacak. Fiyatları artacaksa şuan alayım. Önerilerinizi alayım .
İroni amaçlımı ?ROG Crosshair VIII Dark Hero öneririm:
Bütçenizi belirtir misiniz?Asus Rog Crosshair VIII Dark Hero AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Crosshair VIII Dark Hero AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Crosshair VIII Dark Hero AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 25.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
B450 M S2H almayı planlıyorum .ROG Crosshair VIII Dark Hero öneririm:
Bütçenizi belirtir misiniz?Asus Rog Crosshair VIII Dark Hero AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Crosshair VIII Dark Hero AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Crosshair VIII Dark Hero AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 25.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alın bence hocam,ilerleyen zamanlarda anakartların fiyatı artmasa bile (ki büyük ihtimalle artacak gibi) herhangi bir zararınız olmaz.Öyle ise alayım değil mi yükselmden fiyatları
Bütçe belirtmezse önerebileceğim en iyi anakartı öneririm.İroni amaçlımı ?
Beklemeden alırdım yerinizde olsam.B450 M S2H almayı planlıyorum .
Tam aksini düşünüyorum, eğer yeni bir şey çıkarsa eskilerin üretimi azalır, 2. ele düşer, sıfırın fiyatı artar.Sene sonunda ddr5 anakart ve ramler gelicek bence anakart fiytları şu sıralar yükselip 2021in sonuna doğuru ddr4 anakartlar ucuzlayarak yavaş yavaş yeirni ddr5 e bırakıcak
B450 M S2H almayı planlıyorum .
en azından düşmez sene bitmeden ve üstüne 50 100 lira arası artar gibiTam aksini düşünüyorum, eğer yeni bir şey çıkarsa eskilerin üretimi azalır, 2. ele düşer, sıfırın fiyatı artar.