İnternetten baktım da ram desteği hepsiburada da 12 gb n11'de 16 gb olarak görünüyor. Ana attığınız fotoğrafa göre de 32 gb ram destekliyor. Orda yazana göre evet slot başına göre 16 destekliyorTurbox B75 H61 anakartım var aşşağıdaki gibi max 32 gb diyor slot başına 16 mı destekliyor anlamadım yardımcı olur musunuz ?
Slot başına 16 değil , yani slot başına 32de koyabilirsin tek kanal uzerinden o sadece destekleyecegi maksimum bellek degeri
anladım teşkkürler ikinize'de peki bu anakartta m2 yuvası var bazı kişiler nvme desteklemiyor diyor ama n11 de yorumlara baktığımda birisi samsung 970 evo ile sorunsuz çalıştığını söylüyor ve fotoğraf lı yardımcı olurmsunuzSlot başına 16 değil , yani slot başına 32de koyabilirsin tek kanal uzerinden o sadece destekleyecegi maksimum bellek degeri
İnternetten baktım da ram desteği hepsiburada da 12 gb n11'de 16 gb olarak görünüyor. Ana attığınız fotoğrafa göre de 32 gb ram destekliyor. Orda yazana göre evet slot başına göre 16 destekliyor
Anakartin fotoğrafı var mıanladım teşkkürler ikinize'de peki bu anakartta m2 yuvası var bazı kişiler nvme desteklemiyor diyor ama n11 de yorumlara baktığımda birisi samsung 970 evo ile sorunsuz çalıştığını söylüyor ve fotoğraf lı yardımcı olurmsunuz
Fotoğraf 33 e geliyor siliniyor eklenmyior sebep ?Hocam ram slotlarini cekmemissiniz islemci faninin sag tarafinda kalıyor o taraf önemli
1+1 eski pc den kalma ram var çinden 8x2 1600mhz ram geliyor sıkıntı olmaz heraldeFotoğraf 33 e geliyor siliniyor eklenmyior sebep ?