Neler Yeni

Anakart İade Koşulları

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Merhaba bilgisayarım bozuldu bilgisayarcıya götürdüm sorun anakart ta dedi kendi anakartımı garantiye vericem idareten kullanmak için b450m s2h alcam eğer sorun anakart ta degil ise sistemi kurduktan sonra anlamış olcam anakart a kullanıcı olarak bir zarar vermezsem kurduktan sonra 14 gün içinde iade edebilir miyim

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba bilgisayarım bozuldu bilgisayarcıya götürdüm sorun anakart ta dedi kendi anakartımı garantiye vericem idareten kullanmak için b450m s2h alcam eğer sorun anakart ta degil ise sistemi kurduktan sonra anlamış olcam anakart a kullanıcı olarak bir zarar vermezsem kurduktan sonra 14 gün içinde iade edebilir miyim
Zarar vermediğin sürece iade edebilirsin ama bence bu durumda etik değil.
Deneyip memnun kalmayıp iade etsen sorun yok ama işini görüp iade etmek bence yanlış.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Anakart'a zarar vermediğin ve kutudan çıkanları kaybetmediğin sürece 14 gün içerisinde iade edebilirsin. Bende B450M S2H almıştım fakat kart bozuk geldi. İade ettim ve farklı bir mağazadan tekrar sipariş verdim.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,114
İsim
Cicikuş
Bilgisayarın nasıl bozuldu? Hiç açılmıyormu bir bilgi falan ver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarın nasıl bozuldu? Hiç açılmıyormu bir bilgi falan ver.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zarar vermediğin sürece iade edebilirsin ama bence bu durumda etik değil.
Deneyip memnun kalmayıp iade etsen sorun yok ama işini görüp iade etmek bence yanlış.
Kral bende öğrenciyim elimde kalsa hiçbir isime yaramaz zaten oyle rahat rahat ta almıyorum

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kral bende öğrenciyim elimde kalsa hiçbir isime yaramaz zaten oyle rahat rahat ta almıyorum
Hocam karar senin saygı duyarım. Kendi düşüncemi belirttim sadece. Ben olsam kendi anakartımın servisten dönmesini beklerdim.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yaptığın doğru değil.adam sana ürünü yollamak için kargo ücreti ödeyecek sonra geri göndermende de ödeyecek.sonra da ürünü kullanıp ikinci ele çevireceksin sonra da iade edeceksin.etik değil. mağazaya zarar çıkarıyorsun haksız yere.

şahin doğan

80+ Platinum
yaptığın şey kul hakkına girer ürün kiralamıyorsun satın alıyorsun sonra karşılığını vermeden iade ediyorsun ürününün garantiden dönmesini bekle

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
yaptığın şey kul hakkına girer ürün kiralamıyorsun satın alıyorsun sonra karşılığını vermeden iade ediyorsun ürününün garantiden dönmesini bekle
Ben yaptığım şeyde bir hata görmüyorum yasalara uyarak bir şey yaptığımı düşünüyorum bana kullanıcı olarak koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkı verilmiş ben de kullanıcı hakkımı kullanıyorum

Erimtan

80+ Bronze
14 gün içinde iade edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,193
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge