Anakart iade talebim reddedildi.

Hocam siz de haklısınız ama bu durumda kullanıp iade etmeye çalişmanız biraz sıkıntı olmuş açıkçası. Satıcı da bu yüzden sizin bozduğunuzu düşünüp reddetmiş olabilir. Merak ettiğim konu şu: siz ilk gün iade etseniz satıcı kabul eder miydi acep?
Teknolojik üründe videon varsa ederler tabi ki satıcı resmi olmasa bile

Hocam geçtikleri rapordada hasarlı yuvaya işlemci takılmaz diyorlar onada kıl oldum. Takdımda kullandımda bi süre nasıl takılmıyormuş acabaAlıntıyı görüntüle
Mantık olarak hasarlı yuvaya işlemci takılmaz cümlesinde yanlışlık göremedim, senin söylemine göre '' kargodan ürün 4 pin hasarlı geldi'' iade etmeyip kullanarak zaten baştan hatayı yapmışsın, açıkçası şu an kıl olabileceğin bir şey yok :D

MSI A620M-B anakart almıştım 4 pini yamuktu fakat işlemciyi taktığımda çalışıyordu neyse dedim 1 hafta kadar öyle kullandım, Kasım indiriminde MSI B650M-B modeli A620M-B anakartı aldığım fiyattan daha ucuza düşmüştü. Bende iade edip b650m-b alıyım zaten ürün sorunlu diye düşünüp iadeye verip almıştım b650m-b anakartı. Talebinize en geç 14 kasımda yanıt verilecek yazan anakartıma yanıt az önce geldi ve red çıkmış. Sebepleride bozuk pinli anakarta işlemci takılmazmış :D . Taktım kullandım 1 hafta kadar. Ne olacak şimdi? Kendim düzeltip sahibindene mi koysam yoksa tamirciden düzelttirip mi koysam, ne kadar ücret çıkar tahmini?
Nerdennaldin

Sıfır anakart gerçekten pin hasarlı oluyor mu hocam? Bende o kadar sıfır anakart aldım hiç böyle bişey karşılaşmadım
1000+ sistem toplamışımdır bir kere hasarlı pini olan sıfır anakarta denk gelmedim.

4 pin yamuk olduğunu hiç belirtmeseydin zaten çalışıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000+ sistem toplamışımdır bir kere hasarlı pini olan sıfır anakarta denk gelmedim.
La olm bi yürü git. Pazar günü dahil her gün bir sistem toplasan 3 yıl boyunca sistem toplaman lazım bırak kolpayı

4 pin yamuk olduğunu hiç belirtmeseydin zaten çalışıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La olm bi yürü git. Pazar günü dahil her gün bir sistem toplasan 3 yıl boyunca sistem toplaman lazım bırak kolpayı
dostum 11 yaşımdan beri işin içindeyim itopya ve farklı bir firmada montajda çalıştım günde mix 20 sistem topluyorduk aylarca çalıştım haricinde çocukluğumdan beri de sistem topluyorum teknik servis vb işleri de yaptım saymadım tabii ki ama 1000 değilse de 1000e yaklaşmıştır 5 ay itopya tecrübemde 5 ayda 500+ sistem toplamıştım sayı verileri var

Olabilir hocam satıcı farsoft diye biryer ben daha işlemciyi takmayı denemedim bile ilk defa amd soket kullanacaktım işlemciyi bile çıkartmadan sadece kapağı kaldırıp amd soketi nasıl diye bakacaktım yamuk olduğunu gördüm. Arkadaşlar ne kadar inanmak istemesede durum bu. Şuan kullandığım anakartıda kendim montajladım ama onu yamultmamışım herhalde :D
Asıl sorun yamuk olduğunu görüp işlemciyi takman

o kadar iddia ya rağmen adam yine saygılı konuşuyor ne diyeyim :D

Her gün 5-6 saat bilgisayar oynayan biriyim ve sistemimç güçlendirmek için alıyordum bu parçaları, kendi sistemime güzel teklif gelince direkt satmıştım ve 1 hafta kadar bilgisayarsız kaldım. Gördüğümde en azından diğer anakart gelene kadar kullanayım diye düşünmüştüm daha fazla beklemek istemediğimden. Hem 1 hafta sonra iade etsem ne geldiği gibi iade etsem ne ürünlerin 14 gün iade hakkı olmuyormu?

Sistemini güçlendirmek için A serisi bir anakart alınmaz dostum. A serisi sadece çalıştırsın diye var. Sonrasından aldığın MSI'ın B650M-B anakartı da alabileceğin en giriş segment B serisi bir karttır. O da sistemde güçlendirme yapabilmen için uygun bir anakart değil.

MSI A620M-B anakart almıştım 4 pini yamuktu fakat işlemciyi taktığımda çalışıyordu neyse dedim 1 hafta kadar öyle kullandım, Kasım indiriminde MSI B650M-B modeli A620M-B anakartı aldığım fiyattan daha ucuza düşmüştü. Bende iade edip b650m-b alıyım zaten ürün sorunlu diye düşünüp iadeye verip almıştım b650m-b anakartı. Talebinize en geç 14 kasımda yanıt verilecek yazan anakartıma yanıt az önce geldi ve red çıkmış. Sebepleride bozuk pinli anakarta işlemci takılmazmış :D . Taktım kullandım 1 hafta kadar. Ne olacak şimdi? Kendim düzeltip sahibindene mi koysam yoksa tamirciden düzelttirip mi koysam, ne kadar ücret çıkar tahmini?
Ahh hem suçlu hem güçlü amazon bile bu tarz bir durumda sorun çıkaracaktır.

Sistemini güçlendirmek için A serisi bir anakart alınmaz dostum. A serisi sadece çalıştırsın diye var. Sonrasından aldığın MSI'ın B650M-B anakartı da alabileceğin en giriş segment B serisi bir karttır. O da sistemde güçlendirme yapabilmen için uygun bir anakart değil.
DDR4 h610md d-4 ,i3 12100f ve rx 6600'den imzamdaki sisteme geçtim sizce yükseltme değil mi yani? Ayrıca bende çalıştırsın yeter diye alıyorum overclock falanda yapmıyorum anakart fps mi arttırıyor

Geri