Anakart iade talebim reddedildi.

ya hocam epey de yorum yaptım fakat yorumum gözükmüyor yorum başlığı da veremiyorum bunları yapamadığım için reddedildi verdiğim link ve yorumun linki uyuşmuyormuş hiç bir şey anlamadım
Epeyden nasıl yorum yapıyorsunuz hocam MSI kampanyasından bahsediyorsunuz diye düşünüyorum, ürünü aldığınız yerde yorum yapmanız gerekiyor. Epey ürün satmıyor diye biliyorum 😃

sektörün içinde çalışıyorum sayısız anakartla çalıştım aldım sattım montajladım bir kere denk gelmedim. dediğin şey pek mümkün değil sıfır üründe. hadi diyelim öyle bişe var milyonda bir sana denk gelmiş olsun, riske atıp takman çok büyük hata. kabul olmaması çok isabetli olmuş. zararına satarsın 2. elden.
Sıfır anakart gerçekten pin hasarlı oluyor mu hocam? Bende o kadar sıfır anakart aldım hiç böyle bişey karşılaşmadım

Epeyden nasıl yorum yapıyorsunuz hocam MSI kampanyasından bahsediyorsunuz diye düşünüyorum, ürünü aldığınız yerde yorum yapmanız gerekiyor. Epey ürün satmıyor diye biliyorum 😃
bir arkadaş epeyden yaptığı yorumla aldığını söylemişti

geçmiş olsun hocam. eğer başka bir sistemde veya aktif sisteminizde kullanıcaksanız yinede işin ehli birine yaptırmanız iyi olacaktır. ürün boşa gitmesin en kötü 2.el satarsınız.
Kullanmayı düşünmüyorum zaten üst modelini aldım sorunsuz kullanıyorum. Tamir ettirme ücretinide sormuştum fakat kimse kızmaktan görmedi bile sanırım😃. Ucuz bişey değildir herhalde, kendim denerim yapmayı.

Sıfır anakart gerçekten pin hasarlı oluyor mu hocam? Bende o kadar sıfır anakart aldım hiç böyle bişey karşılaşmadım
fabrika çıkışı hatalı olabiliyor veya kargoda zarar görebiliyor. çok sık yaşanmasada nadiren bu tarz durumlar yaşanmakta malesefki. bu tüm elektronik cihazlar için geçerli.

MSI A620M-B anakart almıştım 4 pini yamuktu fakat işlemciyi taktığımda çalışıyordu neyse dedim 1 hafta kadar öyle kullandım, Kasım indiriminde MSI B650M-B modeli A620M-B anakartı aldığım fiyattan daha ucuza düşmüştü. Bende iade edip b650m-b alıyım zaten ürün sorunlu diye düşünüp iadeye verip almıştım b650m-b anakartı. Talebinize en geç 14 kasımda yanıt verilecek yazan anakartıma yanıt az önce geldi ve red çıkmış. Sebepleride bozuk pinli anakarta işlemci takılmazmış :D . Taktım kullandım 1 hafta kadar. Ne olacak şimdi? Kendim düzeltip sahibindene mi koysam yoksa tamirciden düzelttirip mi koysam, ne kadar ücret çıkar tahmini?
Hangi e-ticaret sitesi hocam bu

Kullanmayı düşünmüyorum zaten üst modelini aldım sorunsuz kullanıyorum. Tamir ettirme ücretinide sormuştum fakat kimse kızmaktan görmedi bile sanırım😃. Ucuz bişey değildir herhalde, kendim denerim yapmayı.
size kalmış hocam. ben 2. el satmayı tercih ederim. bilgisayar parçalarında hazır zam gelmişken iyi fiyata koyarsanız direk gider.

Pin düzeltme şehirden şehire değişiyordur ama benim şehirde duruma göre 500tl civarı alıyorlar

Böyleydi durum
IMG_20251106_010927.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi e-ticaret sitesi hocam bu
N11

size kalmış hocam. ben 2. el satmayı tercih ederim. bilgisayar parçalarında hazır zam gelmişken iyi fiyata koyarsanız direk gider.
Valla bi gelsinde elime birde 4 pin diyorlar ben yolladığımda 2 pin yamuktu kargoda dahada zarar görmüş herhalde. Duruma göre bakarım artık

Geri