Anakart iade talebim reddedildi.

Garantiye gönder belki düzeltirler pinleri, en mantıklısı bu gibi duruyor iade yerine.

Kullanılmış ürünle paketini açtığın gibi iade ettiğin ürün arasında fark var açarken videonu çekersin üründe kusur olduğunu belirtip iade yaparsın çözülür ama sen 1 hafta kullanıp iade açarsan kullanıp bozduğun için iade almazlar (onlar hasarlı gönderse bile) kendi kendini mağdur etmişsin kısaca :)
Eve satıcı şöyle düşünür: kullandığı için bozmuş olabilir. Ama benim merak ettiğim husus şu: ilk geldiği gün iade etse yine de iadesi kabul edilir miydi bu arkadaşın sizce?

Eve satıcı şöyle düşünür: kullandığı için bozmuş olabilir. Ama benim merak ettiğim husus şu: ilk geldiği gün iade etse yine de iadesi kabul edilir miydi bu arkadaşın sizce?
Bende aynı şeyi söylüyorum sıfır üründe yamukluk olmaz diyorlar. Aldım açtığım anda iade talebi açsam ne değişecek yani adam yine sıfır ürün diyip kabul etmeyecek.

Hocam internetten alınan elektronik eşyalara ben daha güveniyorum nedense 😃. Sorun çıkmaz herhalde diye açmıştım hızlı hızlı birde dediğim gibi 1 haftadırda bilgisayarsızdım direkt araştırdım sorun olurmu diye önemli pinler değilse bişey olmaz diyolardı iadeyle uğraşmıyım diye kullaniyim dedim bende. B650M-B indirime girmese iade bile etmezdimde aynı paraya alt model kullanmak üzmüştü. Yani aklımda iade etmek yoktu anlayacağınız ondan kullanıyordum ben. Ayrıca kendim bozsam iade denerim belkide gelipde burda konu açmazdım herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabiikide yapmayacağım öyle bişey ben onu ürünün iyi durumda olduğunu, elle düzeltilebilir bir şey olduğunu söylemek için demiştim.
Hocam siz de haklısınız ama bu durumda kullanıp iade etmeye çalişmanız biraz sıkıntı olmuş açıkçası. Satıcı da bu yüzden sizin bozduğunuzu düşünüp reddetmiş olabilir. Merak ettiğim konu şu: siz ilk gün iade etseniz satıcı kabul eder miydi acep?

Herkes yükselmiş boşuna 2 tane yamuk pin var gayette kolay düzeltilecek şeyler gelsin düzeltirim ben. Siz herhalde ben anakart geldi pinlerini yamulttum neyse kullanayım böyle sonra veririm iadeye zaten alırlar falan diyerek kullandığımı sanıyorsunuz. İlk geldiği günde araştırdım sorun olmaz diyorlardı forumlarda bende dedim zaten 1 haftadır kargo takiplerden çıkamıyorum sonunda gelmiş hala iadesiydi yenisiydi falan beklemiyim diye düşündüm ve durumu kabullenip kullanayım sorun yok dedim. Üst modeli düşüncede alıp iadeye yollamıştım işte durum bundan ibaret.

MSI A620M-B anakart almıştım 4 pini yamuktu fakat işlemciyi taktığımda çalışıyordu neyse dedim 1 hafta kadar öyle kullandım, Kasım indiriminde MSI B650M-B modeli A620M-B anakartı aldığım fiyattan daha ucuza düşmüştü. Bende iade edip b650m-b alıyım zaten ürün sorunlu diye düşünüp iadeye verip almıştım b650m-b anakartı. Talebinize en geç 14 kasımda yanıt verilecek yazan anakartıma yanıt az önce geldi ve red çıkmış. Sebepleride bozuk pinli anakarta işlemci takılmazmış :D . Taktım kullandım 1 hafta kadar. Ne olacak şimdi? Kendim düzeltip sahibindene mi koysam yoksa tamirciden düzelttirip mi koysam, ne kadar ücret çıkar tahmini?
Ürün hatalı olsun veya olmasın kullanıldıktan sonraki iade işlemleri tamamıyle kullanıcı sorumluluğuna geçer. keşke kullanmadan önce iade işlemini gerçekleştirseydiniz. tek çareniz 2. el satmak veya düzeltmek olur.

MSI A620M-B anakart almıştım 4 pini yamuktu fakat işlemciyi taktığımda çalışıyordu neyse dedim 1 hafta kadar öyle kullandım, Kasım indiriminde MSI B650M-B modeli A620M-B anakartı aldığım fiyattan daha ucuza düşmüştü. Bende iade edip b650m-b alıyım zaten ürün sorunlu diye düşünüp iadeye verip almıştım b650m-b anakartı. Talebinize en geç 14 kasımda yanıt verilecek yazan anakartıma yanıt az önce geldi ve red çıkmış. Sebepleride bozuk pinli anakarta işlemci takılmazmış :D . Taktım kullandım 1 hafta kadar. Ne olacak şimdi? Kendim düzeltip sahibindene mi koysam yoksa tamirciden düzelttirip mi koysam, ne kadar ücret çıkar tahmini?
benim 20 dolarımı da vermediler çok sinirliyim

Herkes yükselmiş boşuna 2 tane yamuk pin var gayette kolay düzeltilecek şeyler gelsin düzeltirim ben. Siz herhalde ben anakart geldi pinlerini yamulttum neyse kullanayım böyle sonra veririm iadeye zaten alırlar falan diyerek kullandığımı sanıyorsunuz. İlk geldiği günde araştırdım sorun olmaz diyorlardı forumlarda bende dedim zaten 1 haftadır kargo takiplerden çıkamıyorum sonunda gelmiş hala iadesiydi yenisiydi falan beklemiyim diye düşündüm ve durumu kabullenip kullanayım sorun yok dedim. Üst modeli düşüncede alıp iadeye yollamıştım işte durum bundan ibaret.
2 çözüm yolu buldum kafamda. Ya ürünü videoya çekip açsaydınız ya da pinleri eger yapabiliyorsaniz düzeltip iadeye gönderseydiniz daha iyi olurmuş sizin açınızdan hocam.

Video çekseydi ederlerdi, veya thh ederdi. Şimdi adam kullandım diyor sorun yoktu diyor muğlak kelimeler. Kutusundaki hasarı çekmesi lazımdı veya pindeki hasarı.

Ürün hatalı olsun veya olmasın kullanıldıktan sonraki iade işlemleri tamamıyle kullanıcı sorumluluğuna geçer. keşke kullanmadan önce iade işlemini gerçekleştirseydiniz. tek çareniz 2. el satmak veya düzeltmek olur.
Daha önce hiç düzeltmemiştim pin hatta ilk deda görüyorum bozuk pin, o an benim yapabildiğimi onlarda yapabilir diye düşünmüştüm benim bilgim yok düzelteyim derken dahada bozarım diye denemedim açıkçası. Ama şuan daha rahatım gelsin kendim denerim, sistemim yanımda duruyor iadede almıyorlar rahat rahat deneyebilirim kırılsada sorun yok artık😃

Valla benimde vermediler 2 haftadır amazon yorumumu onaylasın diye bekliyorum :D
ya hocam epey de yorum yaptım fakat yorumum gözükmüyor yorum başlığı da veremiyorum bunları yapamadığım için reddedildi verdiğim link ve yorumun linki uyuşmuyormuş hiç bir şey anlamadım

Daha önce hiç düzeltmemiştim pin hatta ilk deda görüyorum bozuk pin, o an benim yapabildiğimi onlarda yapabilir diye düşünmüştüm benim bilgim yok düzelteyim derken dahada bozarım diye denemedim açıkçası. Ama şuan daha rahatım gelsin kendim denerim, sistemim yanımda duruyor iadede almıyorlar rahat rahat deneyebilirim kırılsada sorun yok artık😃
geçmiş olsun hocam. eğer başka bir sistemde veya aktif sisteminizde kullanıcaksanız yinede işin ehli birine yaptırmanız iyi olacaktır. ürün boşa gitmesin en kötü 2.el satarsınız.

Geri