- Bütçe
- 8000
hocalar selamlar güncel işlemcim i3 9100f ve performans olarak çok geride kaldım. anakart ve işlemcimi değiştirmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum. (Ekran kartı : RX570 8GB + Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 16*2)
soğutucu ne önerirsiniz?![]()
Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.343,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
işlemci için stok fan kullanma zaten işlemci tray. Uygun fiyatlı bir kule tipi hava soğutma işini fazlasıyla görecektir![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 3.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
r5 5600 b450 anakart ve bu soğutucuyu alabilirsin bütçen bu üçünü almaya fazla elverişli normal bir oyuncuysan ekstra şeyler yapmayacaksan r5 5600 zaten ilerde pcye bütçen olduğunda am5 e geçerken anakartının çok daha iyi bir anakart almana gerek yok çünkü mecburen değiştirmek gerekecek işlemci değiştirirken.hocalar selamlar güncel işlemcim i3 9100f ve performans olarak çok geride kaldım. anakart ve işlemcimi değiştirmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum. (Ekran kartı : RX570 8GB + Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 16*2)
dark freezer alın hocam 350tlye bir tane kule tipi soğutucuları vardı işlemcinize hayli hayli yetecektirsoğutucu ne önerirsiniz?
bende bu komboyu kullanıyorum ve çok memnunum soğutmamdanr5 5600 b450 anakart ve bu soğutucuyu alabilirsin bütçen bu üçünü almaya fazla elverişli normal bir oyuncuysan ekstra şeyler yapmayacaksan r5 5600 zaten ilerde pcye bütçen olduğunda am5 e geçerken anakartının çok daha iyi bir anakart almana gerek yok çünkü mecburen değiştirmek gerekecek işlemci değiştirirken.
Bu üç parçayı alıp yoluna bakabilirsin.
![]()
Amd Ryzen 5 5600 3.5 Ghz 6 Çekirdek 35Mb Cache - PttAVM.com - 2025
Amd Ryzen 5 5600 3.5 Ghz 6 Ãekirdek 35Mb Cache Am4 Soket 7Nm Ä°Ålemci Tray âSIFIR 2 YIL TÃRKÄ°YE DÄ°STRÄ°BÃTÃR GARANTÄ°LÄ° ADINIZA FATURALI - 2025www.pttavm.com
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
4 bakrı borulu ve üstü her şey olursoğutucu ne önerirsiniz?
dediğim 3 parçayı alman çok iyi olur r5 5600 den ilerde değiştirmen gerektiğinde buna gidip diğer arkadaşın önderdiği b550yi alırsan boş yere yüksek masraf yapmış olursun zaten ilerde değişecek 8000 tl bütçeye benim attığım 3 parçayı alabiliyorsun.hocalar selamlar güncel işlemcim i3 9100f ve performans olarak çok geride kaldım. anakart ve işlemcimi değiştirmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum. (Ekran kartı : RX570 8GB + Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 16*2)
teşekkür ederim hocamdediğim 3 parçayı alman çok iyi olur r5 5600 den ilerde değiştirmen gerektiğinde buna gidip diğer arkadaşın önderdiği b550yi alırsan boş yere yüksek masraf yapmış olursun zaten ilerde değişecek 8000 tl bütçeye benim attığım 3 parçayı alabiliyorsun.
R5 5600 İŞLEMCİ
MSI B450M ANAKART
Thermalright Phantom Spirit İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Benim yazmama gerek bırakmamış teşekkürler kardeşim <3 en doğru tercih bu olur du zaten![]()
Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.343,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
işlemci için stok fan kullanma zaten işlemci tray. Uygun fiyatlı bir kule tipi hava soğutma işini fazlasıyla görecektir![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 3.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
8000 tl ye bu üçünün yanına m2 ssd alamazsın kiteşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
son bir şey daha m2 ssd önerebilir misiniz bu bütçeye dahil (1000mbps internet aldım ama indirme alamıyorum ssd den dolayı)
knk nasıl en doğru tercih bu oluyor soğutucusu olmayan işlemci alacak 8000 tl bütçesi var ve bu işlemci güçlü ısınacak nasıl soğutacak arkadaş 8000 tl bütçe varsa anakartı b550 gaming x almanın ne anlamı var soğutucu alabiliyor o parayla aradaki farkı vermezse ?Benim yazmama gerek bırakmamış teşekkürler kardeşim <3 en doğru tercih bu olur du zaten
Sogutuculu alsın b seti amd yongaları uzun ömürlü ve istikrarlı çünkü8000 tl ye bu üçünün yanına m2 ssd alamazsın ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk nasıl en doğru tercih bu oluyor soğutucusu olmayan işlemci alacak 8000 tl bütçesi var ve bu işlemci güçlü ısınacak nasıl soğutacak arkadaş 8000 tl bütçe varsa anakartı b550 gaming x almanın ne anlamı var soğutucu alabiliyor o parayla aradaki farkı vermezse ?
alacağı işlemciyi ileride değiştirir zaten 5600 çok güncel değil 7000 serileri ucuzluyor 9000 çıkacak daha da ucuzlayacak ileride ddr5 sisteme geçer arkadaş 8000 tl bütçeye neden böyle bir anakart alsın ki 5600 çok ileri düzey bi işlemci değil anakarta o kadar yatırım yapmak o bütçeyle mantıksız değil mi soğutucuya parası yetmiyor alırsa.Sogutuculu alsın b seti amd yongaları uzun ömürlü ve istikrarlı çünkü