Anakart islemci soketi

cocugu bir tur dövünüz...(!)
dövmeyiniz tabii şaka canım
Yok ya ilk baslar bende bozmuştum bir cok seyi sistem aldığımda. zaten bu anakarttan hiç memnun degildim msi neye gore övülüyor hala anlamiyorum. Monitörleri leş anakartlari leş. Yada bizim şansımıza boyle ürünler geliyor.

Beyler yeğenim ben yokken anakart soketine macun dökmüş ve dış fırçasıyla temizlerken bu hale getirmiş. Msi b650 model, bu soket tamir edilir mi garantisi var yoksa yeni anakart mi almak lazım. Debug Cpu kirmizi led yanıyor pc açılmıyor.
anakart gg
yeğenini adam etme zamanı gelmiş

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Küçük olmasa zaten farklı tepki verirdim ama 12 yaşında çocuğa ne desen boş.
12 yaşında da olsa tepki lazım
ya seve seve ya döve döve parayı alırdım

Beyler yeğenim ben yokken anakart soketine macun dökmüş ve dış fırçasıyla temizlerken bu hale getirmiş. Msi b650 model, bu soket tamir edilir mi garantisi var yoksa yeni anakart mi almak lazım. Debug Cpu kirmizi led yanıyor pc açılmıyor.
Bir kaç değil baya bükülmüş pinler geçmiş olsun garantiye gönderip soket değişimi yapacaklar mecbur.

• Beğen
Bir kaç değil baya bükülmüş pinler geçmiş olsun garantiye gönderip soket değişimi yapacaklar mecbur.
Asus b 650 alsam bununda yaptırıp satsam nasil olur hocam. Zaten bilerek yaparsan anca böyle olur zorlamış baya.

Sagolun hocam cevabınız için 5 k bütçe var ddr5 ne önerirsiniz. Asus prime b650 r nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi servise yazdım yollayın dedilerde 2 hafta bekle sonra bir ton para ver uğraşılmaz gibi. 5 k bütçeye ne önerirsiniz

12 yaşında çocuk işte heves etmiş herhalde videolara bakıp kıyamadım.
Soket değişimi çok pahalı değil ama içinize sinmiyorsa yeni alın

• Beğen
Dediğim asus daha iyi değil mi hocam
Daha iyi ama arada 1000 lira var hangisini istersen onu al.

Soket değişimi çok pahalı değil ama içinize sinmiyorsa yeni alın
Normalde öyle de kendi servisi yüksek fiyat verebilir alternatif bir yerde ucuza ve birkaç günde halledebilir tabi çevrede öyle bir yer varsa.

• Beğen
Daha iyi ama arada 1000 lira var hangisini istersen onu al.

Normalde öyle de kendi servisi yüksek fiyat verebilir alternatif bir yerde ucuza ve birkaç günde halledebilir tabi çevrede öyle bir yer varsa.
Asusu aldim hocam 4600 liraya . Bunuda yaptırırız artık teşekkürler ilgin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,288
Üyeler
189,423
Son üye
Enes Faruk Çoban
Geri