Neler Yeni

Anakart işlemciyi görmüyor

Kabaro B

80+
Reaksiyon skoru
0
Msi H610M Bomber anakart i3 13100f işlemci 6700xt ekran kartı aldım ram ssd güç kaynağı hepsini güzelce topladım ama bios ekranı gelmedi. Anakarta baktığımda CPU ışığı kırmızı yanıyordu. Biraz araştırma yaptım anakart işlemciyi görmüyor demişlerdi. Ama anakartın biosunu güncelleyince görür mü sizce uyumlular mı.

Şimdiden herkese teşekkür ederim 🙏🏻

Msi H610M Bomber anakart i3 13100f işlemci 6700xt ekran kartı aldım ram ssd güç kaynağı hepsini güzelce topladım ama bios ekranı gelmedi. Anakarta baktığımda CPU ışığı kırmızı yanıyordu. Biraz araştırma yaptım anakart işlemciyi görmüyor demişlerdi. Ama anakartın biosunu güncelleyince görür mü sizce uyumlular mı.

Şimdiden herkese teşekkür ederim 🙏🏻
Ben'de de Gigabyte H610M S2H anakart ve 12. Nesil i3 12100f işlemci var.

Bios güncellemesi yaparken son sürüm bios güncellemesi 13. Nesil işlemci uyumluluğunu da içeriyordu yani bios güncel değilse anakartın 13. Nesil işlemciyi görmeyebilir.

Bios güncellersen sorunun çözülecektir muhtemelen

Vatan bilgisayar günceller mi acaba 12 nesil işlemci olsa güncelleyeceğim çevremde yok en kötü iade edeceğim

Vatan bilgisayar günceller mi acaba 12 nesil işlemci olsa güncelleyeceğim çevremde yok en kötü iade edeceğim
Vatandan aldıysan güncellerler. Bir ihtimal ücret karşılığı da güncelleyebilirler.

Geri