Neler Yeni

Anakart Metal Teması

Lutted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İbrahimKocaoğlu
Kankam windows un orjinalse önemli şeyleri yandeks mega gibi bi yere yedekleyip rufus üzerinden usb ye windows un güncel sürümünü atıp temiz bi format sonrasında usbden yüklemeyi deneyebilirsin
dediğn mantıklı ama tek sorun gta 5 indirmesi ve kurması uzun sürüyor o yüzden yapmıyorum

Rage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Osmanlı
dediğn mantıklı ama tek sorun gta 5 indirmesi ve kurması uzun sürüyor o yüzden yapmıyorum
Onuda işe veya okula giderken indirmeye bıraksan gelene kadar iner sanırım ortalama bi internetin varsa

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bu şekilde ekran kartının üzerine koydum yakıştı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değdiği kısımda burasıydı ya en köşe yada ordaki pinler endişeden dikkat edemedim
kanka düşerse daha önemli parçalara zarar verebilir psu yu delebilir kablolara zarar verebilir camını zaten banko çizer ve ekran kartının üzerine ekstra ağırlık koyman uzun vadede yamulmasına neden olur

Rage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Osmanlı
kanka düşerse daha önemli parçalara zarar verebilir psu yu delebilir kablolara zarar verebilir camını zaten banko çizer ve ekran kartının üzerine ekstra ağırlık koyman uzun vadede yamulmasına neden olur
düşmesi tabii ki sıkıntı olur ama benim yanlışlıkla yaptığım ufak temas beni çok korkuttu bu arada ekran kartım asus RTX 4070 dual nispeten hafif bir ekran kartı yamulma ihtimali pek olcağını sanmıyorum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
düşmesi tabii ki sıkıntı olur ama benim yanlışlıkla yaptığım ufak temas beni çok korkuttu bu arada ekran kartım asus RTX 4070 dual nispeten hafif bir ekran kartı yamulma ihtimali pek olcağını sanmıyorum
düştüğü zaman gerçekten anakartta kısa devre oluşturacak bir temasa geçme ihtimali de var hocam bence gereksiz he sizin göz zevkiniz size ona bir şey diyemem ama ne kadar güzel durursa dursun bir risk
bu arada ekran kartınız hafifte olsa yamulur he 1 yılda yamulmaz 2 yılda yamulur ama eninde sonunda yamulur gerek yok aksiyona

Rage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Osmanlı
düştüğü zaman gerçekten anakartta kısa devre oluşturacak bir temasa geçme ihtimali de var hocam bence gereksiz he sizin göz zevkiniz size ona bir şey diyemem ama ne kadar güzel durursa dursun bir risk
bu arada ekran kartınız hafifte olsa yamulur he 1 yılda yamulmaz 2 yılda yamulur ama eninde sonunda yamulur gerek yok aksiyona
Haklısın reis pc yi kapattığımda ilk iş çıkartcam onu kısa devre riskine girmeye değmez

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Haklısın reis pc yi kapattığımda ilk iş çıkartcam onu kısa devre riskine girmeye değmez
umarım bir sorun çıkmaz hocam kazasız belasız kullanın

• Beğen
Reaksiyonlar: Rage

invy

80+ Bronze
bişeyler kısa devre yapmış olabilirmi veya uzun vadede bu olay kendini belli eder mi? onu soruyorum
valla benim eski sistem kaç defa kısa devreye düştü fan dönüp dönüp duruyordu 11 yıl kullandım canavar gibi en sonunda banyo ettirdim anakartı kısaca sorun çıkmaz hocam benim kısa devreye düştüğünde kendi kendinede çözülmüyordu 1 hafta uğraşıyordum tüm parçaları söküp anakart üzerinden güç filan veriyordum ( en garanti işlem güç kablosunu çıkarın 20 sn power a basılı tutun elektriği bi atsın o )

• Beğen

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,540
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Biosu sıfırla bi

• Beğen

Rage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Osmanlı
valla benim eski sistem kaç defa kısa devreye düştü fan dönüp dönüp duruyordu 11 yıl kullandım canavar gibi en sonunda banyo ettirdim anakartı kısaca sorun çıkmaz hocam benim kısa devreye düştüğünde kendi kendinede çözülmüyordu 1 hafta uğraşıyordum tüm parçaları söküp anakart üzerinden güç filan veriyordum ( en garanti işlem güç kablosunu çıkarın 20 sn power a basılı tutun elektriği bi atsın o )
Kısa devre oldumu olmadımı bilmiyorum ama bıçak değdiği anda kontrol edilmeyen fanlar deli gibi döndü ve duman çıkmış olabilir hızlı müdahale edip kapattım pcyi şuan sorun yok fps ve sıcaklık değerlerim normal benchmark testleride normal umarım sıkıntı çıkmaz ilerleyen dönemlerde ben asgari ücret zammına güvenerek borç harç topladım bunu şuan benim sitemi aldığım fiyata sadece ekran kartını zor alınabiliyo

invy

80+ Bronze
Kısa devre oldumu olmadımı bilmiyorum ama bıçak değdiği anda kontrol edilmeyen fanlar deli gibi döndü ve duman çıkmış olabilir hızlı müdahale edip kapattım pcyi şuan sorun yok fps ve sıcaklık değerlerim normal benchmark testleride normal umarım sıkıntı çıkmaz ilerleyen dönemlerde ben asgari ücret zammına güvenerek borç harç topladım bunu şuan benim sitemi aldığım fiyata sadece ekran kartını zor alınabiliyo
psu markan nedir? sen dediğimi yap fişi çek 20 sn powera basılı tut

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,295
Üyeler
164,469
Son üye
bykingyoutube