Neler Yeni

Anakart montajında yanlış vida kullanımı

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Tuna
Başta kasadan çıkan anakart montaj vidalarını bulamadıms sonrasında başka vidalar ile anakartı sabitledim sonradan kasa vidalarını farkedip buldum fakat eski vidaları çıkarmaya kalktığımda çıkmıyor gibiler anakartla tüm işimi halletmiştim fakat ilerleyen zamanlarda anakart sökmek istesem nasıl halledebilirim teşekkürler

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Ege
Başta kasadan çıkan anakart montaj vidalarını bulamadıms sonrasında başka vidalar ile anakartı sabitledim sonradan kasa vidalarını farkedip buldum fakat eski vidaları çıkarmaya kalktığımda çıkmıyor gibiler anakartla tüm işimi halletmiştim fakat ilerleyen zamanlarda anakart sökmek istesem nasıl halledebilirim teşekkürler
foto at

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ölücüadam42
Kasa 2000lik kasaydı önemli değilde anakart b650 carbon wifi idi ömürlük mü oldular şimdi
Kasadan illa sökülür ama sarı parça(adını bilmiyorum) ve anakart muhtemelen kardeş oldular penseyle bile çıkartamayıp anakartın arkasını komple çizmiştim 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu

Ekler

• images (15).jpeg
    images (15).jpeg
    12.7 KB · Hit: 7

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasadan illa sökülür ama sarı parça(adını bilmiyorum) ve anakart muhtemelen kardeş oldular penseyle bile çıkartamayıp anakartın arkasını komple çizmiştim 😂
Çizilince güme gitmiştir muhtemelen değil mi anakart
Sarı parça dediğiniz nedir bu montaj vidası mı

Bu attığın kasa bağlantısında mı var

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
pozalba
Şuan için uğraşmayın hocam sökmek gerektiğinde bir çaresine bakarsınız
Şuan acele ile yanlış bir şey yapmayın derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ölücüadam42
Çizilince güme gitmiştir muhtemelen değil mi anakart
Sarı parça dediğiniz nedir bu montaj vidası mı
Yok bakır görünüyordu sharpie ile boyadım oksitlenmesin diye bozulmadı😀 sarı parçanın fotoğrafını yukarı da ekledim buraya da anakartımı ekleyeceğim

Ekler

• Screenshot_2025-03-09-18-43-08-447-edit_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-03-09-18-43-08-447-edit_com.miui.gallery.jpg
    1.5 MB · Hit: 14

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Tuna
Şuan için uğraşmayın hocam sökmek gerektiğinde bir çaresine bakarsınız
Şuan acele ile yanlış bir şey yapmayın derim
Daha ellemeyeceğim şuan birde ilk sistemdi biraz özgüven kaybı oldu.
Kablolar çok karmaşık ve heryerde varlar ayrıca kasam 120a airflow msi psu alanı dar. Muhtemelen bilgisayarcıya götüreceğim anakart montajlandı cpu macunlandı kule tipi soğutucu takıldı kablosu anakarta takıldı

Yok bakır görünüyordu sharpie ile boyadım oksitlenmesin diye bozulmadı😀 sarı parçanın fotoğrafını yukarı da ekledim buraya da anakartımı ekleyeceğim
Bu işte anakartı kasaya sabitleyen vida değil mi çıkmıyor artık bende şuan çıkartmalık iş yok umarım yanlış yapmadı isem

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ölücüadam42
Kablolar çok karmaşık ve heryerde varlar ayrıca kasam 120a airflow msi psu alanı dar. Muhtemelen bilgisayarcıya götüreceğim anakart montajlandı cpu macunlandı kule tipi soğutucu takıldı kablosu anakarta takıldı
Ucuz kasanın kaderi bu vidaları çok sıkmamak lazım

anakartı birdaha sökmeye gerek yok

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Tuna
Ucuz kasanın kaderi bu vidaları çok sıkmamak lazım

anakartı birdaha sökmeye gerek yok
Anakart her halükarda sökülmesi gerek olmaz zaten galiba kasa içinde birşekilde yapılır her iş

Bu işte anakartı kasaya sabitleyen vida değil mi çıkmıyor artık bende şuan çıkartmalık iş yok umarım yanlış yapmadı isem
Durum buradaki gibi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Volkan
Anakart her halükarda sökülmesi gerek olmaz zaten galiba kasa içinde birşekilde yapılır her iş

Durum buradaki gibi
o pirinç vida zava zingoları muhtemelen tak sıkı değildi ondan öyle olmuyştur karga burunla tutup üstten vidayı çevirince çıkar

Top Bottom