Neler Yeni

Anakart önerisi AM5 chipli

emre27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre AÇIK
Herkese merhaba ryzen 7 9800x3d ve RTX 5080 ti DDR5 ram ve m.2 pci 5.0li bir sistem toplayacam anakart öneriniz var mi bütçe sorunum yok sadece anakart modeli paylaşsanız yeterli benim icin yurt disinda oldugum icin burdan tedarik edeceğim teskkur ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
SAMET IRMAK
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Herkese merhaba ryzen 7 9800x3d ve RTX 5080 ti DDR5 ram ve m.2 pci 5.0li bir sistem toplayacam anakart öneriniz var mi bütçe sorunum yok sadece anakart modeli paylaşsanız yeterli benim icin yurt disinda oldugum icin burdan tedarik edeceğim teskkur ederim.
Beyaz sistem mi diziyorsun normal mi? Birde asusta ekran kartı takıp çıkarırken sıkıntı varmış ekran kartına zarar veriyormuş. Tak çıkar yaparken o yüzden asus almayabilirsin. Kaç ssd takacan filan bunları yazarsan ve oc yapacan mı onları yazarsan daha iyi yardımcı olurlar

emre27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre AÇIK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI B650M WİFİ
Hocam pci express m.2 de 5.0 yok dogru muyum cok iyi fiyat yoksa eyv.
Mesaj otomatik birleştirildi:

renk fark etmez 2 tane m.2 pci 5.0 lazim ssd icin

Beyaz sistem mi diziyorsun normal mi? Birde asusta ekran kartı takıp çıkarırken sıkıntı varmış ekran kartına zarar veriyormuş. Tak çıkar yaparken o yüzden asus almayabilirsin. Kaç ssd takacan filan bunları yazarsan ve oc yapacan mı onları yazarsan daha iyi yardımcı olurlar
renk fark etmez 2 tane m.2 pci 5.0 lazim ssd icin oc yapmayacam

hocam cok iyi fiyat olarak wifi 7 olması 5.0 olması evimdeki internet 4 gbps cunku ideal bu eyvv

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Hocam pci express m.2 de 5.0 yok dogru muyum cok iyi fiyat yoksa eyv.

renk fark etmez 2 tane m.2 pci 5.0 lazim ssd icin

renk fark etmez 2 tane m.2 pci 5.0 lazim ssd icin oc yapmayacam
Ben gigabyte x870 aorus elite ice alacam bunun siyahıda var. Bi bak istersen

Ha bide 3 4 tane 5.0 m2 var

Bu anakartta

Top Bottom