Anakart Önerisi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,011
Arkadaşlar Asus Rog Strix ekran kartıma ve r5 3600x işlemcime b550 anakart alacağım.
https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b550-plus-gaming-anakart-fiyati-46215/ bu linkteki nasıl her yönüyle yeterli mi ? veya ekran kartıyla anakartın markasının aynı olması önemli değil derseniz sizin de b550 anakart önerilerinizi bekliyorum.Uyumlu olsun diye b550 rog strix alcaktım fakat 2 bin lira gereksiz diye düşündüm.Şimdiden Teşekkürler...

Not:VRM soğutması iyi olmalı Overclock yapacağım.Ayrıca kasa için argb slotu olması önemli ve sonradan alacağım işlemci soğutucusu içinde önemli sanırsam 2 argb socketi olması lazım bu durumda yanlış bilmiyorsam.

Evet, çok ama çok iyi fiyatına göre, öneririm. ROG STRIX B550-E GAMING'in fiyatı aslında özelliklerine göre uygun. Türkiye'ye geldiğinde ROG STRIX B550-F GAMING de düşünebilirsiniz.
Ayrıca kasa için argb slotu olması önemli ve sonradan alacağım işlemci soğutucusu içinde önemli sanırsam 2 argb socketi olması lazım bu durumda yanlış bilmiyorsam.
Hayır, 1 tane ARGB girişi var maalesef.

O anakart gayet güzel diye biliyorum. Anakart ekran kartı markası aynı olmak zorunda değil ama B550 anakartlara öneri yapacak kadar hakim değilim.

Evet, çok ama çok iyi fiyatına göre, öneririm. ROG STRIX B550-E GAMING'in fiyatı aslında özelliklerine göre uygun. Türkiye'ye geldiğinde ROG STRIX B550-F GAMING de düşünebilirsiniz.

Hayır, 1 tane ARGB girişi var maalesef.
Rog strix b550-F biraz daha mı uygun fiyatlı olur,bir de onun farkı -E olandan nelerdir acaba :) ?

Rog strix b550-F biraz daha mı uygun fiyatlı olur,bir de onun farkı -E olandan nelerdir acaba :) ?
Evet, ROG STRIX B550-F GAMING daha ucuz olur. ROG STRIX B550-E GAMING'ten farkı 2 ARGB girişi yerine 1 adet ARGB girişi olması ve biraz daha kötü VRM kalitesi, ama ROG STRIX B550-F GAMING de çok sağlam anakart. USB portları farkları var onları saymıyorum.

Evet, ROG STRIX B550-F GAMING daha ucuz olur. ROG STRIX B550-E GAMING'ten farkı 2 ARGB girişi yerine 1 adet ARGB girişi olması ve biraz daha kötü VRM kalitesi, ama ROG STRIX B550-F GAMING de çok sağlam anakart. USB portları farkları var onları saymıyorum.
Çok teşekkürler cevaplar için o zaman biraz daha bekleyip b550-f mi almalıyım yoksa ilk attığım linkteki tuf modelini mi almalıyım :) Eğer ikiside aynı vrm'lere sahip ise şahsen rog modelini beklemeyi isterim tuf modelinin vrmleri çok daha iyiyse onu alabilirim ama şuan.

Çok teşekkürler cevaplar için o zaman biraz daha bekleyip b550-f mi almalıyım yoksa ilk attığım linkteki tuf modelini mi almalıyım :) Eğer ikiside aynı vrm'lere sahip ise şahsen rog modelini beklemeyi isterim tuf modelinin vrmleri çok daha iyiyse onu alabilirim ama şuan.
Valla VRM farkı var mı bilmiyorum şu anlık ama ROG STRIX görünüşü yüzünden alınır :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,163
Üyeler
187,943
Son üye
EmoCukNotFound
Geri