- Reaksiyon skoru
 - 753

Çözüldü

Son düzenleme: 

2 tür çıktı hangisini takıyorumhayır kırılmıyor. eğer portu kapatıyorsa arkaya doğru eğebilirsiniz.
Küçükler olmadı büyükleri taktımküçük şapkalılar anakart için büyükler ise hdd ekran kartı psu bağlantısı için.
hocam kendi kasamdan emin olmak için baktım ufak olanları kullanmışım oturmaması ilginç. büyük olanların sayısı nispeten az oluyor ufaklara göre. daha kıymetli oluyor psu ve ekran kartında kullanıldığı için.Küçükler olmadı büyükleri taktım
Dostum kasadan poşet poşet ayrılmış şekilde vidalar çıkıyor bileşenler için üstünde vidaların boyutları yazar yok mu?hocam kendi kasamdan emin olmak için baktım ufak olanları kullanmışım oturmaması ilginç. büyük olanların sayısı nispeten az oluyor ufaklara göre. daha kıymetli oluyor psu ve ekran kartında kullanıldığı için.
oturduysa problem yok. acayip sıkmadıysanız vidaları problem olmazdönmeyi bıraktıktan sonra zorlamamak en güvenlisi kasa bileşenlerini takarken
3 çeşitmis doğru vidaları takmışımhocam kendi kasamdan emin olmak için baktım ufak olanları kullanmışım oturmaması ilginç. büyük olanların sayısı nispeten az oluyor ufaklara göre. daha kıymetli oluyor psu ve ekran kartında kullanıldığı için.
oturduysa problem yok. acayip sıkmadıysanız vidaları problem olmazdönmeyi bıraktıktan sonra zorlamamak en güvenlisi kasa bileşenlerini takarken
Kutuya daha yeni baktımDostum kasadan poşet poşet ayrılmış şekilde vidalar çıkıyor bileşenler için üstünde vidaların boyutları yazar yok mu?
Dostum kasadan poşet poşet ayrılmış şekilde vidalar çıkıyor bileşenler için üstünde vidaların boyutları yazar yok mu?
Şimdide plastik braketin vidası çıkmıyorhocam kendi kasamdan emin olmak için baktım ufak olanları kullanmışım oturmaması ilginç. büyük olanların sayısı nispeten az oluyor ufaklara göre. daha kıymetli oluyor psu ve ekran kartında kullanıldığı için.
Dikkat et yalama yapma o vidalar lazım oluyor.Şimdide plastik braketin vidası çıkmıyor
Yalama olduDikkat et yalama yapma o vidalar lazım oluyor.
Yeni vidayı nasıl yalama yaptınYalama oldunasıl çıkacak