- Reaksiyon skoru
 - 753

- Konu Sahibi Konu Sahibi

Koli bandı denedim tornavida ile sokuyorumYeni vidayı nasıl yalama yaptınne ile söküyon onu üstüne bant koyup çevirmeyi dene bakalım.

Koli bandı denedim tornavida ile sokuyorumYeni vidayı nasıl yalama yaptınne ile söküyon onu üstüne bant koyup çevirmeyi dene bakalım.
Yalama olmuş nasıl çıkacakhocam büyük tornavida ile tam oturtup bastırma şiddetini arttırarak hafiften çevirmeyi deneyin.
bugüne kadar b350-450-550 anakartların hiç birinde bu sıkıntıyı yaşamadım. b650 anakartta ise ilk defa zorlanmıştım. yalama olacak korkusu sarmıştı beni de ama sabırla hafiften baskıyı arttırarak döndürerek halloluyor. umarım halledersiniz
Kalın plastik lastik varsa elinde onu koyup düz tornavida ile çevir.Yalama olmuş nasıl çıkacak
Aksam deneyebilirim onu elimde koli bandı ve elektrik bandı vardı denedim olmadıKalın plastik lastik varsa elinde onu koyup düz tornavida ile çevir.
YükselAksam deneyebilirim onu elimde koli bandı ve elektrik bandı vardı denedim olmadı
Hocam ikiye böl direk öyle kullan anakart a arkadan soğuk rüzgar gelir hiç değilse benim plaka bile yokGirişlerin içindeki küçük Demir parçalar kırılıyor mu montaj için
Soğutucu takmak için çıkması lazımHocam ikiye böl direk öyle kullan anakart a arkadan soğuk rüzgar gelir hiç değilse benim plaka bile yok![]()
Sıvı soğutucu muSoğutucu takmak için çıkması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tüm kablolar tamam tek o kaldı acil
Phantom spiritSıvı soğutucu mu