anakart rgb ışığı

Altunsoy

80+
Reaksiyon skoru
56
merhaba arkadaşlar benim sistemde asus b450 plus gaming anakart var pc yi açtığımda herhangi bir sıkıntı yok rgb de ancak sistemi kapatınca rgb halen yaniyor bunu nasil kapatabilirim veya anakartin kendi özelliğimi

merhaba arkadaşlar benim sistemde Asus b450 plus gaming anakart var PC yi açtığımda herhangi bir sıkıntı yok RGB de ancak sistemi kapatınca RGB halen yaniyor bunu nasil kapatabilirim veya anakartin kendi özelliğimi
windows ile alakalı bir sorundur pc nizin fişini çekip bir süre bekleyin arkaplandaki işlemler devam ettiği için kasanız çalışmaktadır

windows ile alakalı bir sorundur PC nizin fişini çekip bir süre bekleyin arkaplandaki işlemler devam ettiği için kasanız çalışmaktadır
fişini cektim yine cozulmedi

PSU'u kapatırsan çözülür.

anakartta ayarı var onun rgb sleep diye geçmesi lazım biosa bakın

Elektrik kaçığı ne alaka ya.
hmm veya kasa içinde elektirik kaçaği olabilir kendi kendine tetik aldığı olumu veya bi 5 dk sonra kapanıyormu yoksa
PSU'yu kapatmassa Anakart güç çeker o yüzden'de RGBler yanar.

Arkadaş RGB'yi nasıl kapatabilirim diye sormuş PC Kapalıyken. PC Kapalıyken bile Anakart güç çeker. PSU'yu düğmesinden kapatırsa sorun çözülür.
elektirik kaçağı olduğu zaman kendiliğinden tetik alır veya kapanmaz
Türkçe'mizi doğru düzgün kullanır'mısın?

Arkadaş RGB'yi nasıl kapatabilirim diye sormuş PC Kapalıyken. PC Kapalıyken bile Anakart güç çeker. PSU'yu düğmesinden kapatırsa sorun çözülür.

Türkçe'mizi doğru düzgün kullanır'mısın?
galiba DA-forum açılmadan önce techno forumdaydın

AURA SYNC yazılımı üzerinden veya BIOS üzerinden PC kapalı olduğu zaman ışıkların yanıp yanmamasını kontrol edebilirsin.

İlk katıldığım forum Technopat Sonra DH sonra SDN sonra DA sonra PCH.
Artık Technopat girmiyorum kurallar yüzünden. En azından büyük harfle başla.
galiba DA-forum açılmadan önce techno forumdaydın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,040
Üyeler
188,515
Son üye
Mehmetsmk
Geri