Neler Yeni

Anakart seçerken kararsız kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ramazan tk
İnternette hangi kartın rehberi daha çok varsa ona yönel.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Erhan Akçay
Fiyat farkları biraz uçuk olmuş seçilen modellerin .Normalde asus prime modeli de 7500f için yeterli. Uzun süre 7500f ile kullanılcaksa yüksek işlemci alınmayacaksa asus prime modeli yeterli, msi biraz daha önde olmasına rağmen fiyat farkı çok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat farkları biraz uçuk olmuş seçilen modellerin .Normalde asus prime modeli de 7500f için yeterli. Uzun süre 7500f ile kullanılcaksa yüksek işlemci alınmayacaksa asus prime modeli yeterli, msi biraz daha önde olmasına rağmen fiyat farkı çok.
İleride 7800x3d ye yükseltme yapabilirim, asus yeterli kalırmı emin olamadım ve aradaki fiyat farkında ne değişiyor anlamış değilim

Satriani

80+ Bronze
Bütçe sıkıntısı yoksa bu alınır, ileride İşlemci, Ram falan upgrade yaparsın.

MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi​

Mesaj otomatik birleştirildi:

İleride 7800x3d ye yükseltme yapabilirim, asus yeterli kalırmı emin olamadım ve aradaki fiyat farkında ne değişiyor anlamış değilim
WIFI var, 4 Ram slotu var, soğutucular var.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Erhan Akçay
Onun için sordum o zaman msi modelini alın , onun vrm faz yapısı daha iyi. 4 ram slotu.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Görkem
Dahili wifi olmazsa olmaz değilse
Bu ürün sizin seçtiğiniz iki arasında fiyat performans olarak iyi bir seçim duruyor
İnceleyin isterseniz

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Bekar
Bütçe sıkıntısı yoksa bu alınır, ileride İşlemci, Ram falan upgrade yaparsın.

MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi​

Mesaj otomatik birleştirildi:

WIFI var, 4 Ram slotu var, soğutucular var.
ben m modeli değil de normal modeli almıştım 1 ay önce aralarında ne fark var hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben m modeli değil de normal modeli almıştım 1 ay önce aralarında ne fark var hocam
pek farkları yok gibi sadece biri atx diğeri matx tabi pcie port sayısı falan artıyordur da

alakası yokmus ya :D

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Bekar
pek farkları yok gibi sadece biri atx diğeri matx tabi pcie port sayısı falan artıyordur da

alakası yokmus ya :D
:D son olarak ddr4 bandında wifi li anakartlar mevcut mu veya ek olarak alabiliyor muyuz ddr5 topladım 1 tane de ddr4 toplicam ama anakart da wifi varsa çok işime gelir

asko56

80+ Silver
780
7800x3d veya benzeri ürünleri alıcaksanız ileride minimum msı gaming plus wifi nin altına inme

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
Top Bottom