Neler Yeni

Anakart Secimi Yardim

Zagabua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur KEskin
Selamlar,

PC toplamaya basladim. Islemci 9900x, ekran karti 5070, ram xpg lancer 2x32 6000
anakartta cok kararsiz kaldim.
Anakart ne kadar fark ettirebilir onu da bilmiyorum.
Seceneklerim.
asus tuf gamin b850-plus
msi mag b850 tomahawk max
msi x870 gaming plus wifi
asus rog strix b850-a gaming wifi ( bu karti kullanan var mi hakkinda kullanici yorumu bulamadim)
msi mag x870e tomahawk ( bu digerlerinden bir tik pahali ama redditte bu kartla ilgili de olumsuz seyler okudum)

Hangisini alsam pisman olmam

Zagabua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur KEskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbiri pişman etmez.Aslında anakartta temel olarak soğutucular faz sayısı m2ssd sayısı ve desteklediği bellek hızı önemli.Gerisi tabii ki önemli ama işin temeli bunlar diyebilirizO kadar bütçe çıkarken
bu işinizi fazlasıyla görür

tesekkur ederim seceneklerim arasindaydi. Bir kac yerde msi'in asusun altinda ezildigini okumustum o yuzden kullanici yorumlarini merak ediyorum.
asus rog strix b850-a gaming bu kart hakkinda bilginiz var midir sanirim yeni cikmis hicbir yerde kullanici yorumu goremedim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,464
İsim
Emir
tesekkur ederim seceneklerim arasindaydi. Bir kac yerde msi'in asusun altinda ezildigini okumustum o yuzden kullanici yorumlarini merak ediyorum.
asus rog strix b850-a gaming bu kart hakkinda bilginiz var midir sanirim yeni cikmis hicbir yerde kullanici yorumu goremedim
Msi anakart kullanıcısıyım.Anakart konusunda msi veya asus üzmez.Tabii ki teknoloji şans işi en premium üründe bile hatalı ürün olabilir onun için kesin bir şey diyemem.Hizmet kısmına gelirsekte tamamen bölgenize bağlı olacağıını düşünüyorum.Anakartta yaşayacağınız en büyük olası sorun ise pinlerin hatalı gelmesi bunun için ne olur ne olmaz ürünü video kayıt altında açın kafanız rahat olur.Anakartta gayet güzel tepe bir anakart.Aslında vatanda çok güzel anakartlar vardı fakat indirimde bitmişler.

Eğer beyaz bir anakart istiyorsanız 3k altında fakat arada ki farka değmeyecek farklar olan bir anakart önerisi

bu kartın soğutma performansı inceleme olarak göremedim.

direkt olarak b850 veya b860 serisi için genel bi inceleme göremedim.

fakat burada x870 tier list var.Asrock x870 pro rs ise baya tatmin edici bir soğutma performansı sunuyor

Son düzenleme:

Zagabua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur KEskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyaz veya siyah ya da rgb takintim yoktur. Aradigim saglamlik ve surdurulebilirlik. Yani cok uzmesin hem de bir kac sene upgrade yapmadan kullanilabilsin.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
HasHoca
Selamlar,

PC toplamaya basladim. Islemci 9900x, ekran karti 5070, ram xpg lancer 2x32 6000
anakartta cok kararsiz kaldim.
Anakart ne kadar fark ettirebilir onu da bilmiyorum.
Seceneklerim.
asus tuf gamin b850-plus
msi mag b850 tomahawk max
msi x870 gaming plus wifi
asus rog strix b850-a gaming wifi ( bu karti kullanan var mi hakkinda kullanici yorumu bulamadim)
msi mag x870e tomahawk ( bu digerlerinden bir tik pahali ama redditte bu kartla ilgili de olumsuz seyler okudum)

Hangisini alsam pisman olmam
x870 alabiliyorsan tabiiki x870 .

Top Bottom