Neler Yeni

Yardım Anakart secure bootdan sonra görüntü kesti

DarkOfPro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Arda Yazıcı
Bütçe
5
Anakartım gigabyte b550 aorus elit v2 Valorant oyunu oynamam için secure boot açmam gerekiyordu açtığımda görüntü gitti Ve bütün fanlar hızlanıp yavaşlıyordu bütün gücü kesip statiğini aldıktan sonra bios pilini cikarip 10 dakika bekletip tekrar taktım görüntü gelmedi CMOS reset pinlerini kısadevre yaptım yine olmadı yardımcı olabilir misiniz anakartın garantisi var fakat vermek istemiyorum benim tahminim yazılımsal ama nasıl cözüceğimi bilmiyorum.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Anakartım gigabyte b550 aorus elit v2 Valorant oyunu oynamam için secure boot açmam gerekiyordu açtığımda görüntü gitti Ve bütün fanlar hızlanıp yavaşlıyordu bütün gücü kesip statiğini aldıktan sonra bios pilini cikarip 10 dakika bekletip tekrar taktım görüntü gelmedi CMOS reset pinlerini kısadevre yaptım yine olmadı yardımcı olabilir misiniz anakartın garantisi var fakat vermek istemiyorum benim tahminim yazılımsal ama nasıl cözüceğimi bilmiyorum.
Gigabyte anakartlarda olan bir durum bu hocam. BIOS sıfırlamak bu işi çözmüyor. Ya başka ekran kartı bulup şanslıysan görüntü alacaksın ya da BIOS tekrardan yazılacak. BIOS konusunda şanslısın. Anakartın Q-Flash Plus destekliyor hocam.
Eğer elinde bir tane bilgisayar ve bir tane flash bellek varsa BIOS'u tekrardan kurup görüntü alabilirsin.

Top Bottom