Neler Yeni

Yardım Anakart tamir önerisi!!

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
dostlar geçen açtığım konudan, ürün vatana teslim olmuş ama hala dönmediler bana en kötü ihtimale hazır olayım iyi bildiğiniz gittiğiniz ya da gidip memnun kaldığınız anakart tamir yeri var mı? varsa çok sevinirim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,436
İsim
Emir
Konuyu bilmiyoruz.Anakart sorunlu ve garantisi var ise garanti saglayan firmadan her turlu hizmet gormeniz gerekiyor.Gormez iseniz thhye basvurun baska yerlere verip anakartin icinden gecebilirler

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu bilmiyoruz.Anakart sorunlu ve garantisi var ise garanti saglayan firmadan her turlu hizmet gormeniz gerekiyor.Gormez iseniz thhye basvurun baska yerlere verip anakartin icinden gecebilirler
arızalı ürün gönderdi vatan bilgisayar, kanıtlyacak bir video var tepki videom kabul etmiyorlar, msı b650 s wifi anakart, servis point imiş yetkili tamircisi aradım 4 5 kere bakan yok sonuç ne olur bilmiyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,436
İsim
Emir
arızalı ürün gönderdi vatan bilgisayar, kanıtlyacak bir video var tepki videom kabul etmiyorlar, msı b650 s wifi anakart, servis point imiş yetkili tamircisi aradım 4 5 kere bakan yok sonuç ne olur bilmiyorum
Thh ye basvurun onlarin basi agrisin.En kotu muadil urun veya misliyle degisim yapmak zorundalar.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
Thh ye basvurun onlarin basi agrisin.En kotu muadil urun veya misliyle degisim yapmak zorundalar.
internet üzerinden yapabilir miyim? detaylı anlatma şansın var mı brom

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,436
İsim
Emir
internet üzerinden yapabilir miyim? detaylı anlatma şansın var mı brom
Thhye internet yani e devlet uzerinden basvuruyorsunuz aslinda 3 4ay suruyor falan.Biraz sancili surec fakat hakkinizi ancak boyle alablrsniz.Anakartta ne gibi bir problem var?Siz gonderince aynen gondetdiginiz gibi iade mi ediyorlsr kargoyu

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
Thhye internet yani e devlet uzerinden basvuruyorsunuz aslinda 3 4ay suruyor falan.Biraz sancili surec fakat hakkinizi ancak boyle alablrsniz.Anakartta ne gibi bir problem var?Siz gonderince aynen gondetdiginiz gibi iade mi ediyorlsr kargoyu
sistemimi sıfırdan topluyorum bu yüzden indirim vs bekliyordum, 10 gün önce aldım anakartı, ekran kartı da 3 gün önce geldi geçtiimiz cumartesi günü sistemi kurayım dedim heycanla geldim açtım anakartı işlemciyi koyacam yerine, baktım pinlerde yamulma var, direkt kutusuna koyup kargoladım, vatanla konuştum video kanıtı istiyor, tamam da ben nerden bileyim arızalı ürün göndereceğinizi kaç kere alışveriş yaptım vatan dan hiç böyle bir şey yaşamadım. nolur nolmaz diye hazırlık videosu çekiyordum anı kalsın diye ömrümde ilk defa sıfır sistem topluyorum görüntü yok ama orda ses var ohaaa pinleri yamuk şaka gibi ya falan demişim videoda sonra kapattım

Top Bottom