loewry
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,085
Dur hocam ozaman işlemci sıcaklığıyla başa çıkamayızBas maksimum OCyi görelim bakalım ısınıyo mu![]()
Dur hocam ozaman işlemci sıcaklığıyla başa çıkamayızBas maksimum OCyi görelim bakalım ısınıyo mu![]()
+200 mhz -20 co vermen yetmiyor mu ya nasıl soğutamıyorsunDur hocam ozaman işlemci sıcaklığıyla başa çıkamayızşuan undervolt ve oc var zaten ama güvenli limanlarda
Şuan +200mhz ve -30 co var zaten. Oyunlarda 64-66 derece işlemci sıkıntı yok. 360mm aio geçince iyice rahatlar+200 mhz -20 co vermen yetmiyor mu ya nasıl soğutamıyorsun
Elbet bir gün bende geçicemŞuan +200mhz ve -30 co var zaten. Oyunlarda 64-66 derece işlemci sıkıntı yok. 360mm aio geçince iyice rahatlar
Sizde bi co yapın hocam nasıl soğumuyor oElbet bir gün bende geçicem7500fim yanıyor 9800x3dm olsa nolurdu bilemiyorum
![]()
-200 mhz vermezsem işlemci 5 ghzi aştığı gibi peak ısı atıyor durduğu yerde bi 56 68 arasına çıkıp düşüyor anlık buda sinirimi bozuyor bende -200 verdim co olarakta -20de şuan boşta 40 yükte 55 60 testte 73ü geçmiyorSizde bi co yapın hocam nasıl soğumuyor o![]()
Soğutucun nedir-200 mhz vermezsem işlemci 5 ghzi aştığı gibi peak ısı atıyor durduğu yerde bi 56 68 arasına çıkıp düşüyor anlık buda sinirimi bozuyor bende -200 verdim co olarakta -20de şuan boşta 40 yükte 55 60 testte 73ü geçmiyor
Phantom spiritSoğutucun nedir
O nasıl peak ısılara çıkıyor hocam ya. Benim kule tipi daha kötü ben oyunlarda 70 görmüyorumPhantom spirit
Expo açıkken çıldırıyor 7500f olmasına rağmen anlamadım bende böyle dizginliyorum şuanlık sorunum yokO nasıl peak ısılara çıkıyor hocam ya. Benim kule tipi daha kötü ben oyunlarda 70 görmüyorum
Biryerde bir sorun var çözemedim. En iyisi elden çıkarıp 7800x3d gibi güzelinden bi cpu geçmekExpo açıkken çıldırıyor 7500f olmasına rağmen anlamadım bende böyle dizginliyorum şuanlık sorunum yok
anakarttan şüpheleniyorum bana zaten sorun çıkarıyorda geçen temmuzda elimdeki son paraya dizdim sistemi (50K)Biryerde bir sorun var çözemedim. En iyisi elden çıkarıp 7800x3d gibi güzelinden bi cpu geçmek