Neler Yeni

Anakart tavsiyesi am5

uniqly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Binay
Arkadaslar bi anakarta 7.5 8k para vermeye gerek var midir sizce bu kadar verip alsam am5 soketler kac yil daha devam eder 4 5 yil goturur mu yoksa biraz daha ucuz modellere mi bakmaliyim

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Harvey
Arkadaslar bi anakarta 7.5 8k para vermeye gerek var midir sizce bu kadar verip alsam am5 soketler kac yil daha devam eder 4 5 yil goturur mu yoksa biraz daha ucuz modellere mi bakmaliyim
Şahsen ben o paralırı verdim anakart önemli görüyorum msı mag b650 tomahawk wifi aldım.

uniqly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Binay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şahsen ben o paralırı verdim anakart önemli görüyorum msı mag b650 tomahawk wifi aldım.
Vermesine veririmde simdi 2 3 yila yeni soket ciksa ozmanin parasiyla yine bi dunya para cok fazla bilgim olmadigi icin bu soketler cok sık degisiyor mu kac yilda bir degisiyor bilmiyorum en azindan beni bi 4 yil idare etse yeter anakart

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Harvey
Vermesine veririmde simdi 2 3 yila yeni soket ciksa ozmanin parasiyla yine bi dunya para cok fazla bilgim olmadigi icin bu soketler cok sık degisiyor mu kac yilda bir degisiyor bilmiyorum en azindan beni bi 4 yil idare etse yeter anakart
4 yıl çok rahat idare eder ve zaten yeni soket çıktığı gibi almicaksın sonuçta yeni soket çıkınca am5 kötü olmuş olmuyor hala aynı performans olucak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Nihat

uniqly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Binay

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Mert Camran
Eğer yeni soket anakart istiyorsan MSI PRO X870-P öneririm kendim kullanıyorum çok beğeniyorum.

uniqly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Binay
Oc ile 6000 mhz ie kadar kullniliyo gosteriyo msi in kendi sitesinde baktigimda 7200 e kadar gosteriyo internet sitesindeki dogrudur di mi bi de oc ile yukseltmek zor mu tek tusla oluyo mu

frqn

80+
OC ile maks 6000 alabilirsin, ilerleyen zamanlarda 6000 mhz üzeri daha stabil hale gelecektir. Ancak çokta önemli değil çünkü performans farkı çok az. Kasım ayında indirimde hangisini yakalarsan ondan çak geç derim. İşlemcin ısınan bir işlemci ise VRM sonuçları iyi olan bir anakart almanı öneririm.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel

uniqly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Binay
OC ile maks 6000 alabilirsin, ilerleyen zamanlarda 6000 mhz üzeri daha stabil hale gelecektir. Ancak çokta önemli değil çünkü performans farkı çok az. Kasım ayında indirimde hangisini yakalarsan ondan çak geç derim. İşlemcin ısınan bir işlemci ise VRM sonuçları iyi olan bir anakart almanı öneririm.
Islemciyi de degisvem am5 e geciyom 7500 f almayi planliyorum soyle 5 7 k arasi bi anakart onerin var mi ramler 6000 mhz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,499
Üyeler
162,011
Son üye
mesutunsal
Top Bottom