Güvenilir ve adı duyulmuş markadan almak ve bütçeyi geçmeyecek şekilde almak daha mantıklı benceDoğru bu arada
Bunu atıcaktım bütçeyi geçiyor diye atmadımBunu alabilirsiniz.MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
performans açısından hangisi iyidir beyler
Ne girişi hocam arkadaş giriş demiş ama acaba o desiği girişleri oyun pc si toplayan kaç insan kullanıyor sormak lzım ona ya benim attığımı al cebine ama fan falan varsa kule tipi kesinlikle msi almak daha mantıklıbunda kaç giriş vardır acaba
Bilenlerede güvenmiyorsun kiingilizcem ve bilgim yok hocam maalesef o yüzden soruyorum
kule tip fan aldım hocam , msin kule tip fanla ilişkisi nedir. Fan linki;https://www.hepsiburada.com/perform...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.63Ne girişi hocam arkadaş giriş demiş ama acaba o desiği girişleri oyun pc si toplayan kaç insan kullanıyor sormak lzım ona ya benim attığımı al cebine ama fan falan varsa kule tipi kesinlikle msi almak daha mantıklı
güvenmiyorsun değil hocam sorguluyorum sadeceBilenlerede güvenmiyorsun ki
Para senin istediğini dinleyebilirsin.
bunda wifi varmıdır hocamBunu alabilirsiniz.MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asrock olan Anakart çok daha Amazon çok kaliteli bir firma kesinlikle 2500 e onu alırdım. TR de o performans anakart için 5-6 bin TL bayılmak lazım. Çok güncel ve OC için çok güçlü kart. VRM ler olsun soğutucuları olsun.kule tip fan aldım hocam , msin kule tip fanla ilişkisi nedir. Fan linki;https://www.hepsiburada.com/perform...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.63
Mesaj otomatik birleştirildi:
güvenmiyorsun değil hocam sorguluyorum sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunda wifi varmıdır hocam
teşekkürler bi kaç gün araştırmadan sonra dün akşam onu almaya karar verdim sanırım bu akşamda sipariş geçicemAsrock olan Anakart çok daha Amazon çok kaliteli bir firma kesinlikle 2500 e onu alırdım. TR de o performans anakart için 5-6 bin TL bayılmak lazım. Çok güncel ve OC için çok güçlü kart. VRM ler olsun soğutucuları olsun.