2. slotta deneyelim bir de ramlerievet sorunsuz gidiyordu ancak şuanda o da aynı şekilde attığım hatayı verdi
hocam 2. slotta ilk ramden görüntü aldım ve 5-10 dakika aradından 2. rame geçtim şuan 2. slotta 2 ramdede sorun yok ikisini birlikte 1 ve 2. slotlara takıp deneyeyim mi?2. slotta deneyelim bir de ramleri
Bunu der demez hata verdi yine sanırım slotla alakalı bir sorun feğil ramler ile alakalı2. slotta deneyelim bir de ramleri
1-2 slotta açıyorsa 1-2 de deneylim birkaç gün hiçbir sorun çıkmazsa anakartı servise gönderebilirsiniz 4. slotta bozuk görüntü oluyor diye.hocam 2. slotta ilk ramden görüntü aldım ve 5-10 dakika aradından 2. rame geçtim şuan 2. slotta 2 ramdede sorun yok ikisini birlikte 1 ve 2. slotlara takıp deneyeyim mi?
gpu takılı iken donuyordu sistem ve hatayı atıyordu ama görüntü bozuk değildi evet gpu takılı feğilken hata geldiğinde bozuluyor gpu takılı iken olan hatanın resmini ekledim1-2 slotta açıyorsa 1-2 de deneylim birkaç gün hiçbir sorun çıkmazsa anakartı servise gönderebilirsiniz 4. slotta bozuk görüntü oluyor diye.
2 ve 3. slota aynı anda takarak görüntü almayı da deneyebilirsiniz. Görüntü verir mi bilmiyorum ama verirse, işlemci üzerinde 3 ve 4. slotlar aynı veriyollarına bağlı yani işlemcide sorun varsa 4. slottan bozuk görüntü veren ram 3. slotta da bozuk görüntü verir. İşlemci kontrolünü de böyle yapabiliriz.
Ayrıca ekran kartı çıkarttıktan sonra görüntüde bozukluk oluşmaya başladı değil mi ekran kartı takılıyken bozukluk yoktu?