Neler Yeni

anakart üzeriden işlemciyi kontrol etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Nuri Kutru
beyler işlemcimin mhz frekansları sürekli değişiklik gösteriyor ve bende bunu dragon center yazılımı üzerinden kontrol ediyorum bu normal olan bişeymi böyle yapan arkadaşlar var aranızda

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Özellikle Ryzen oldukça dinamik bir yapıda. Saniyede binden fazla kere voltaj ve frekans değiştrebilir. Kafana takma kısacası.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
beyler işlemcimin mhz frekansları sürekli değişiklik gösteriyor ve bende bunu dragon center yazılımı üzerinden kontrol ediyorum bu normal olan bişeymi böyle yapan arkadaşlar var aranızda
biostan auto frekans artışı açıksa kapata bilirsin kanka arkadaşımdada vardı bios ayarlarına baktığımızda auto overclok yapma ayarı açıktı onu kapatırsan iyi olur açıksa eğer

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Nuri Kutru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biostan auto frekans artışı açıksa kapata bilirsin kanka arkadaşımdada vardı bios ayarlarına baktığımızda auto overclok yapma ayarı açıktı onu kapatırsan iyi olur açıksa eğer

eğer onu yaparsam stock mhz de mi çalışır

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
kanka cpu boost yerindeydi ama arkadaşın pcsi olduğu için tam şey yapamıyorum aynı anakartlı kasa bana gelecek o zmn daha iyi söylerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin anakartın nedir

Fakat öyle yapınca performans olarak kayıp oluyor.

Tabi stok fan kullanıyorsa düşünülür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Nuri Kutru
kanka cpu boost yerindeydi ama arkadaşın pcsi olduğu için tam şey yapamıyorum aynı anakartlı kasa bana gelecek o zmn daha iyi söylerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin anakartın nedir
msi b450m a anakart

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri