Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakart üzerinde type-c soketi varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunahan Çelik
Konu hakkında fazla bilgim yok aldığım anakartın üstünde type-c soketi yok bunu biliyorum ancak bu kasa bağlantılarını yapıldığı anakartın üst bağlantı kısmında kasanın type-c bağlantısını yapacak soket var mı bunu nasıl öğrenebilirim bu soketlere ne isim veriliyor bilgi verebilirseniz sevinirim aldığım anakart ve kasa bu şekilde şuan elime daha ulaşmadı kutusunu açmadım.

MSI PRO B650M-B

MSI MPG GUNGNIR 300P

Eğer uymuyor ise iade edip birazda yükseltmeyi düşünüyorum bu konuda düşüncelerinizi duymak isterim https://www.amazon.com.tr/MSI-7E26-003R-B650-S-WIFI-Anakart/dp/B0CFY3KJ51/

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
konudan bağımsız hocam type C girişini ne için istiyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunahan Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konudan bağımsız hocam type C girişini ne için istiyorsunuz?
kasanın üst girişinde 2 usb 1 type-c bağlantısı mevcut aktif şekilde type-c üzerinden kullandığım çok kabloda var

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Dr Luciano
Konu hakkında fazla bilgim yok aldığım anakartın üstünde type-c soketi yok bunu biliyorum ancak bu kasa bağlantılarını yapıldığı anakartın üst bağlantı kısmında kasanın type-c bağlantısını yapacak soket var mı bunu nasıl öğrenebilirim bu soketlere ne isim veriliyor bilgi verebilirseniz sevinirim aldığım anakart ve kasa bu şekilde şuan elime daha ulaşmadı kutusunu açmadım.

MSI PRO B650M-B

MSI MPG GUNGNIR 300P

Eğer uymuyor ise iade edip birazda yükseltmeyi düşünüyorum bu konuda düşüncelerinizi duymak isterim https://www.amazon.com.tr/MSI-7E26-003R-B650-S-WIFI-Anakart/dp/B0CFY3KJ51/
anakartınızda u.32_1 çıkış olması lazım kasadan gelen kabloyu bağlayabilmeniz için, resimdeki anakarttaki gibi. Ama sizin anakartınızda bu özellik yok...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-30 014845.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-30 014845.png
    1.7 MB · Hit: 10
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunahan Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartınızda u.32_1 çıkış olması lazım kasadan gelen kabloyu bağlayabilmeniz için, resimdeki anakarttaki gibi. Ama sizin anakartınızda bu özellik yok...
diğer belirttiğim anakartda mevcutmu acaba bu bilgiler anakartların özelliği olarak nerede yazar bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok farklı bir konudan bahsediyorum buradaki soket yapıları belirtiliyor sitelerde anakartın kendi bağlantı soketleri değil kasa için olan bağlantı soketleri konusunda bilgim bulunmamakta

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Ali Şimşek
diğer belirttiğim anakartda mevcutmu acaba bu bilgiler anakartların özelliği olarak nerede yazar bilginiz var mı

çok farklı bir konudan bahsediyorum buradaki soket yapıları belirtiliyor sitelerde anakartın kendi bağlantı soketleri değil kasa için olan bağlantı soketleri konusunda bilgim bulunmamakta
fark ettim hocam sonradsn

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Dr Luciano

7E26-003R-B650-S-WIFI-Anakart/dp/B0CFY3KJ51/
evet bu anakartta mevcut...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-30 020151.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-30 020151.png
    767.4 KB · Hit: 5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,127
Üyeler