Çözüldü✓ Anakart ve işlemci değişimi sonrası görüntü gelmemesi

Hocam ramleri nasıl taktınız? Bildiğim kadarı ile am4 ddr4 destekliyor, am5 ise ddr5.

Hocam okadar da ***** degilim 😄 ddr5 ram aldım yeni bugün geldi hatta ondan parçaları değiştirdim
Yok hocam estağfurullah, neler görüp neler duyuyoruz. Sormak istedim sadece yanlış anlaşıldıysa kusuruma bakma.

Anakart üzerinde hata ışıgı yanıyor mü
Son sürüm biosu flasha indir bios flashback ile guncelle

Anakart üzerinde hata ışıgı yanıyor mü
Son sürüm biosu flasha indir bios flashback ile guncelle
Herhangibir ışık yanmıyor hata belirticek
Vede elimde başka bir bilgisayar olmadığı için bios indirip atamıyorum yarın bir bilgisayarciya götürüp yaptırıcam mecburen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadşlar pcde bulunan anakart ve islemcimi (am4 soket ti am5 doket ve islemci ile) değiştirdim kablolari dogru taktigima eminim 2 kere kontrol ettim bir problem yok fakat görüntü gelmiyor ilk başta ekran kartını takmadan direk anakart üzerinden dp girişine bağladim 5 dk bekledim görüntü gelmedi sonrasında hdmı dan bağladım bekledim ve görüntü gelmedi ( gelmediden kastım herhangi bir şey gelmiyor ekrana ekran açık olmasına rağmen ) sonrasında ekran kartını taktım onun üzerinden dp bagladım ve yaklaşık 10dk dır bekliyorum belki parçalar birbirini tanir diye ama yok sebebi nedir ?
Anakart sıfıt bu arada kutusundan şimdi çıkardım.
Hatta şöyle söyliyim bilgisayarda 2 adet klavye takılı biri kablolu biri kablosuz kablolunun ışıklarıda yanmıyor acaba tam güç gitmiyormu ?

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sıfır aldığım ram bozuk çıktı ondan görüntü gelmiyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,353
Üyeler
173,805
Son üye
Peathamm
Geri