Neler Yeni

Anakart ve ssd önerisi :)

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
Çok iyi ikili olurlar bütçeni de aşmamış olursun. Fakat arkadaşların dediği gibi direkt olarak bunu da alabilirsin ileride harddisk eklemek kolay 250 yerine 500gb m2 istersen:
Benimde içimden 500gb almak geçiyor

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
Hocam cahilliğime verin bişey sorucam bunu alırsam buna uygun anakart mi almam lazım herhangi Bir anakarta oluyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilir idare eder demi
s2h ile kullanabilirsiniz

benim attğım samsungun m.2 modeli 500 gb uygun fiyatlı tekrar atayım https://www.hepsiburada.com/samsung...z-n6e500bw-p-HBV00000A5BLZ?magaza=Hepsiburada

benim attğım samsungun m.2 modeli 500 gb uygun fiyatlı tekrar atayım https://www.hepsiburada.com/samsung...z-n6e500bw-p-HBV00000A5BLZ?magaza=Hepsiburada
satıcısı da hepsiburada herhangi bir sorun çıkmayacaktır şahsen ben çoğu parçalarımı hepsiburada üzerinden aldım

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER

Kaydettim hocam bunu çok teşekkürler crazyign hocama da bı sorayım bugün içerisinde alırım büyük ihtimalle

satıcısı da hepsiburada herhangi bir sorun çıkmayacaktır şahsen ben çoğu parçalarımı hepsiburada üzerinden aldım
Hocam pekii ssd anakart hariç bişey kaldı mi almam gereken bide monitörde hoparlör varmı göremedim ayrı mi almaliyim

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hocam o zaman samsung 970 evo gerçekten çok iyi bir m2 hem çok soğuk çalışıyor hem de performansı çok iyi.
Ayrıca sorunu yok gibi bir şey hiç duymadım sorun yaşayan.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
Hocam o zaman samsung 970 evo gerçekten çok iyi bir m2 hem çok soğuk çalışıyor hem de performansı çok iyi.
İnşallah şuan %80 okeyim bide crazyreign hocama da sorayım iyi mi? diye 😇

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
İnşallah şuan %80 okeyim bide crazyreign hocama da sorayım iyi mi? diye 😇
Zaten o da samsung kullanıyordu gelir yakında ayrıca anakartı da sormayı unutmayın b550 a pro güzel olacaktır dediğim gibi.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
860 la 970 arasında fark ne acaba fiyat farkı baya yüksek

Zaten o da samsung kullanıyordu gelir yakında ayrıca anakartı da sormayı unutmayın b550 a pro güzel olacaktır dediğim gibi.
1000-1250 arası b550 bulunabilir diye düşünüyorum bende

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
Kaydettim hocam bunu çok teşekkürler crazyign hocama da bı sorayım bugün içerisinde alırım büyük ihtimalle

Hocam pekii ssd anakart hariç bişey kaldı mi almam gereken bide monitörde hoparlör varmı göremedim ayrı mi almaliyim
monitor de dahili hoparlor yok sanırım hoplarlor olarak logitech z213 düşünebilirsiniz

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318