Bu anakartı aldım ama Wi-Fi özelliği yok herhalde internete nasıl bağlanırım modemden kablo mu çekmek mantıklı kasaya yoksa adaptör tarzı bişey almak mı
dediğiniz ürün hangisi link atma şansınız var mıKablo çekicen bu anakartta wifi yok usb adaptörler çok stabil çalışmıyo aliexpresten bi tane pci wifi 6e adaptör al pci x1 slotuna tak. Ben kullanmıştım kablolu kadar iyiydi
Bu ve bunun gibi çok ürün var trde varmı bilmiyom ama varsa bile çok pahalıdır AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.022,76TL 62%OFF | FENVI AXE3000 WiFi 6E AX210 kablosuz 2.4G/5G/6GHz 5374Mbps WiFi6 802.11AX/AC PCI Express ağ kartı Bluetooth 5.3 adaptörü içinPc
dediğiniz ürün hangisi link atma şansınız var mı
Kablo çekme imkanın varsa kablo çek. En iyi hız ve pingi öyle alırsın.
Bu anakartı aldım ama Wi-Fi özelliği yok herhalde internete nasıl bağlanırım modemden kablo mu çekmek mantıklı kasaya yoksa adaptör tarzı bişey almak mı
intel önermem. ax210 her ne kadar kaliteli de olsa önermemiz gerekiyor.Bu ve bunun gibi çok ürün var trde varmı bilmiyom ama varsa bile çok pahalıdır AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.022,76TL 62%OFF | FENVI AXE3000 WiFi 6E AX210 kablosuz 2.4G/5G/6GHz 5374Mbps WiFi6 802.11AX/AC PCI Express ağ kartı Bluetooth 5.3 adaptörü için
![]()
FENVI AXE3000 WiFi 6E AX210 kablosuz 2.4G/5G/6GHz 5374Mbps WiFi6 802.11AX/AC PCI Express aÄ kartı Bluetooth 5.3 adaptörü için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
https://www.hepsiburada.com/studz-d...s-adaptor-p-HBCV00003F6FEL?magaza=Hepsiburada
En iyisi kablo
Evet kablo çekme kararı aldım daha sağlıklı olur diye ugreen marka cat6 aldımEn iyisi kablo
Aga ugreen asla üzmez güzel marka aldın ama yine de kabloya hassas davranEvet kablo çekme kararı aldım daha sağlıklı olur diye ugreen marka cat6 aldım
15 metre aldım sadece 2 metre falan halının altından geçecek diğerleri duvar dibinden çok yıpranmaz diye düşünüyorumAga ugreen asla üzmez güzel marka aldın ama yine de kabloya hassas davran