Neler Yeni

Anakart yandığını nasıl anlarız

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
PC oynarken fanlar hızlanıyor ekran gidiyor sonra kasaya baktım pilin olduğu yer böyle olmuş acaba kart mı yanmış dedim yada sıcaklıktan renk mi atmış ?

Ekler

• 377A5969-100C-4DCB-B079-3D6650734478.jpeg
    377A5969-100C-4DCB-B079-3D6650734478.jpeg
    2.2 MB · Hit: 51
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
YAKUP HAN POLAT
Biosla oynamadıysan ekranin geliyorsa önce biosu sıfırlamayı dene anakart modeline göre sonrasında biosunu üreticinin sitesinden temin edip güncelle (Bu dediklerim ekran geliyor sa sisteme gecerli) parca çıkardıysan eğer ameliyat eldiveni takmayı unutma beyaz veya mavi olanlar farketmez (ekran gelmiyorsa bios pilini çıkar 5 dakka bekle ve bios pilsiz çalıştır görüntü alırsan geri kapat ve tekrar tak aynı sorunu tekrar yasarsan bios pilini degistir eğer gene çözülmediyse muhtemelen işlemci kısa devre

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biosla oynamadıysan ekranin geliyorsa önce biosu sıfırlamayı dene anakart modeline göre sonrasında biosunu üreticinin sitesinden temin edip güncelle (Bu dediklerim ekran geliyor sa sisteme gecerli) parca çıkardıysan eğer ameliyat eldiveni takmayı unutma beyaz veya mavi olanlar farketmez (ekran gelmiyorsa bios pilini çıkar 5 dakka bekle ve bios pilsiz çalıştır görüntü alırsan geri kapat ve tekrar tak aynı sorunu tekrar yasarsan bios pilini degistir eğer gene çözülmediyse muhtemelen işlemci kısa devre
Hayır belki bir senedir aynı ayarlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
YAKUP HAN POLAT
Biosunuz guncelmi cpu z programindan kontrol edin mainboard da yazan ile internet sitesindekiaynuysa bios günceldir değilse bios güncelle beni artık diyor intel sistemler darbogaz yaparsa genelde boyledir

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biosunuz guncelmi cpu z programindan kontrol edin mainboard da yazan ile internet sitesindekiaynuysa bios günceldir değilse bios güncelle beni artık diyor intel sistemler darbogaz yaparsa genelde boyledir
Güncel değil çünkü 1 senedir güncelleme vermiyorlardı yeni vermişler az önce çıkarıp taktım hepsini şimdi ise görüntü gelmiyor 🤔

Top Bottom