Çözüldü✓ Anakarta dram yanıyor ekran gelmiyor

Numß

80+
Reaksiyon skoru
49
Selam arkadaşlar cs oynarken ekranım 2 kere durduk yere gitti pc de herhangi bi sorun olmadı çalışır durumdaydı donanımsal ve sistemsel olarak arkadaşla dc deydik konuşabiliyodum oradan biliyorum her neyse daha sonra bir kaç kere res yaptım yine aynı sorun oldu kabloyu falan da denedim onda da sorun yok ekran kartını test etmek istedim kasayı açtığımda tam oturmadığını fark ettim her neyse bi kaç uğraş sonrası tam oturmasını sağladım ekran kartının ancak bu seferde ekran tamamen gelmiyor ve dram ışığı yanıyo anakartın garip olan şey şu durduk yere bu hatayı niye aldım bir ikincisi de bios pilini de çıkarmıştım ekran kartıyla uğraşırken ne olur ne olmaz diye sıfırlasın kendini diye taktıntan sonra da hatayı alınca tek ram ile denedim onda da açılmadı farklı çözüm yolu bilen var mı?

VGA ışığı değil DRAM yanıyor eminsin değil mi ?
Ramlerin ikisini de çıkartıp silgiyle uç kısımlarını silip tekrar takmayı dene.

VGA ışığı değil DRAM yanıyor eminsin değil mi ?
Ramlerin ikisini de çıkartıp silgiyle uç kısımlarını silip tekrar takmayı dene.
Bios pilini tekrar çıkarmıştım bir de senin dediğini yaptım üstüne bios ekranına giriş yapabildim bakalım windowsa gieebilecek miyim teşekkür ederim dostum önerin için <3

(Up) windows arızalı dediği için format attım şimdi de böyle hata veriyo kafayı yememe ramak kaldı sabahtandır uğraşıyorum HELP!
IMG_20211207_220915.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,742
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri