Neler Yeni

Anakarta Güç Gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
batuhan
Öncelikle herkese merhaba .
10 gün önce Vatan Pc den Hazır Oem sistem satın aldım kargosu elime bugün ulaştı parçaların detayları şu şekilde
ANAKART: Gigabyte H610 M H V2
İŞLEMCİ : İntel Core İ5 12400F
RAM GSKILL 8X2 16 Gb 3200 mhz cl 16
EKRAN KARTI : ASUS RTX 4060
KASA&PSU : Msı Mag Force M100a D60 600w

Soruna Gelince Sistemi bugün kendim kurdum 24 pin taktım işlemci beslemesini taktım , yani kısaca bütün kablolamayı hallettim ama kasadaki power butonuna bastığımda hiçbir etkileşim olmadı , Acaba ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüp bilgisayarcıya gittim ama oda açamadı sistemi ve bana 24 pin kablosunun anakarta güç vermediğini söyledi bende kasayı alıp bir elektirikçiye gittim ve gerçekten de yaptığı ölçümlerde 24 pinden elektirik gelmedi ama eve gelip tekrar bir kaç kez denediğimde sistem açıldı fakat sadece içlemci ve ekran kartı fanları döndü ne kasanın ışıkları ne de kasadaki fanlar dönmedi gerçekten 24 pin kablosunda mı sıkıntı var dı yoksa anakart elektirik mi almıyordu bilmiyorum kasa ve psu şuanda değişime yolladım destek olabilirseniz çok sevinirim henüz çok yeniyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Eray Van
anakartta sıkıntı olabilir en yakın vatana git araştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartta olacağını zannetmiyorum çünkü sistem 2 dakikalığına açıldı ve bioasa girebildim ama 24 pin güç kablosundan voltaj alamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartta olacağını zannetmiyorum çünkü sistem 2 dakikalığına açıldı ve bioasa girebildim ama 24 pin güç kablosundan voltaj alamadım
başka bir psu da denedim uzay montaj olarak işlemci fanı döndü ışıkları yandı yani sorun 24 pin güç kablosundaymış bekliyeceğiz artık yeniden gelmesini .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,539
Üyeler
171,217
Son üye
omerdemc
Top Bottom