Anakarta sıkışan vidalar nasıl sökülür?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
564
Arkadaşlar selamlar dalgınlığıma geldi ve yanlışlıkla anakartı başka vidalar ile vidaladım ve resimde ki gibi kaldılar çıkmıyorlar ne yapmam lazım?

IMG_0835.webp
IMG_0834.webp
IMG_0833.webp

Kanka arkasındaki vida yuvasını penseyle tut önden den tornavida ile sök
Allah razı olsun hocam bide bir ufak sorum var tekrar konu açmayım eski anakartımı temizleyip kutusuna koyarken parmağımla çok ufak değdim aşağıda ki gibi oldu çöp mü oldu anakart?

IMG_0823.webp

Allah razı olsun hocam bide bir ufak sorum var tekrar konu açmayım eski anakartımı temizleyip kutusuna koyarken parmağımla çok ufak değdim aşağıda ki gibi oldu çöp mü oldu anakart?

Alıntıyı görüntüle
Hocam küçük bir iğne alıp o pinlerin hizasında onlar düzeltilir eğer yaparsan bir ihtimal kurtarırsın yapamazsanda gitmişti zaten geçmiş olsun ama dediğim gibi bir iğne alıp yamulmuş olan pinin hizasından biraz geriden gelip onu düzeltmeyi deneyebilirsin

Alıntıyı görüntüle
Aşırı kötü değiş gibi kürdanla düzeltmeye çalış yada soket değişimi olacak

Hocam küçük bir iğne alıp o pinlerin hizasında onlar düzeltilir eğer yaparsan bir ihtimal kurtarırsın yapamazsanda gitmişti zaten geçmiş olsun ama dediğim gibi bir iğne alıp yamulmuş olan pinin hizasından biraz geriden gelip onu düzeltmeyi deneyebilirsin
Denicem hocam sağolun
Aşırı kötü değiş gibi kürdanla düzeltmeye çalış yada soket değişimi olacak
Denicem hocam sağolun ama işlemci oturuyor sokete oturmaması lazım değil mi?
Anakart Marka Model Neydi
MSI B650M GAMING PLUS WIFI

Denicem hocam sağolun

Denicem hocam sağolun ama işlemci oturuyor sokete oturmaması lazım değil mi?

MSI B650M GAMING PLUS WIFI
7700 TL'lik Anakart Çöp Oldu Ya La :D

Geri