Allah razı olsun hocam bide bir ufak sorum var tekrar konu açmayım eski anakartımı temizleyip kutusuna koyarken parmağımla çok ufak değdim aşağıda ki gibi oldu çöp mü oldu anakart?Kanka arkasındaki vida yuvasını penseyle tut önden den tornavida ile sök
Evet çöp oldu.Allah razı olsun hocam bide bir ufak sorum var tekrar konu açmayım eski anakartımı temizleyip kutusuna koyarken parmağımla çok ufak değdim aşağıda ki gibi oldu çöp mü oldu anakart?
Alıntıyı görüntüle
Yok çöp direkt bu. Düzeltebileceğini sanmıyorum.Çalışmaz mı hocam hiç bir şekilde?
Hocam küçük bir iğne alıp o pinlerin hizasında onlar düzeltilir eğer yaparsan bir ihtimal kurtarırsın yapamazsanda gitmişti zaten geçmiş olsun ama dediğim gibi bir iğne alıp yamulmuş olan pinin hizasından biraz geriden gelip onu düzeltmeyi deneyebilirsinAllah razı olsun hocam bide bir ufak sorum var tekrar konu açmayım eski anakartımı temizleyip kutusuna koyarken parmağımla çok ufak değdim aşağıda ki gibi oldu çöp mü oldu anakart?
Alıntıyı görüntüle
Aşırı kötü değiş gibi kürdanla düzeltmeye çalış yada soket değişimi olacakAllah razı olsun hocam bide bir ufak sorum var tekrar konu açmayım eski anakartımı temizleyip kutusuna koyarken parmağımla çok ufak değdim aşağıda ki gibi oldu çöp mü oldu anakart?
Alıntıyı görüntüle
Anakart Marka Model NeydiArkadaşlar selamlar dalgınlığıma geldi ve yanlışlıkla anakartı başka vidalar ile vidaladım ve resimde ki gibi kaldılar çıkmıyorlar ne yapmam lazım?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
cop olduAllah razı olsun hocam bide bir ufak sorum var tekrar konu açmayım eski anakartımı temizleyip kutusuna koyarken parmağımla çok ufak değdim aşağıda ki gibi oldu çöp mü oldu anakart?
Alıntıyı görüntüle
Denicem hocam sağolunHocam küçük bir iğne alıp o pinlerin hizasında onlar düzeltilir eğer yaparsan bir ihtimal kurtarırsın yapamazsanda gitmişti zaten geçmiş olsun ama dediğim gibi bir iğne alıp yamulmuş olan pinin hizasından biraz geriden gelip onu düzeltmeyi deneyebilirsin
Denicem hocam sağolun ama işlemci oturuyor sokete oturmaması lazım değil mi?Aşırı kötü değiş gibi kürdanla düzeltmeye çalış yada soket değişimi olacak
MSI B650M GAMING PLUS WIFIAnakart Marka Model Neydi
7700 TL'lik Anakart Çöp Oldu Ya LaDenicem hocam sağolun
Denicem hocam sağolun ama işlemci oturuyor sokete oturmaması lazım değil mi?
MSI B650M GAMING PLUS WIFI