Neler Yeni

Yardım Anakartı açtım böyle idi ne yapmam lazım????

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,483
İsim
Hacı

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tekin Ayber
Büyük olasılıkla suçu sana yıkarlar, vatan matan hepsi dolandırıcı bunların, kanıtın olmaz ise elinde kalır... :(

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Durmuş T.
Anakart ne?

cornlov

80+ Bronze
images-6.jpeg

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tekin Ayber
Baya da pahalı imiş bana göre ...

Yalnız iade almazlarsa mecbur tamir edeceksin ya da paralı tamir ettireceksin servisine veya sahtekar olmayan bir tamirciye... İkinci kez hata yapıp sakın gözünün önünden başka bir yerde tamir ettirme, değiştirirler veya parça alırlar anakarttan..!

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
pozalba
İade dene olmaz ise düzeltme yapabilecek birileri illaki bulunur

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Harun
Dostlar sinirden elim ayağım titriyor hiç açıp da bakmadım şimdi kurulum yapayım dedim anakart bunları gördüm dişleri gitmiş mi ne olmuş buna
kral kendin anlıyorsan düzelt derim eğer anlamıyorsan iade oluştur kafan rahat olsun

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tekin Ayber
kral kendin anlıyorsan düzelt derim eğer anlamıyorsan iade oluştur kafan rahat olsun
AŞırı hassastırlar, daha beter de olabilir durum, gerçekten işin ehli biri yapmalı. Belki de kart tamamen arızalı da olabilir...

ANYA

80+ Bronze
vatan iade etmiyor diye nefret edebilirsin ama ülkemizde saçma sapan iadeler yapıldığı için iade sürecini zorlaştırıyorlar. biliyorsun amazonda çoğu kişi kitapları okuyup sonra iade ediyor. kanıt olmadan iade etmek zor. ben ne zaman kargo alsam video çekerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Harun
AŞırı hassastırlar, daha beter de olabilir durum, gerçekten işin ehli biri yapmalı. Belki de kart tamamen arızalı da olabilir...
ben amd işlemcinin pinleri düzelttim stresten öldüm haha
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatan iade etmiyor diye nefret edebilirsin ama ülkemizde saçma sapan iadeler yapıldığı için iade sürecini zorlaştırıyorlar. biliyorsun amazonda çoğu kişi kitapları okuyup sonra iade ediyor. kanıt olmadan iade etmek zor. ben ne zaman kargo alsam video çekerim.
çok mantıklı ama almıcak olan yine almıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,076
Üyeler
170,467
Son üye
CleanSidewalk