KasapBey
80+ Silver
Dahası
Vatanı darlarsan iade yada değişim alır. Direk salarsan hiç bişe almazlar. Azcık darlican. Taktiğini çözdümvatan
Vatanı darlarsan iade yada değişim alır. Direk salarsan hiç bişe almazlar. Azcık darlican. Taktiğini çözdümvatan
Aradım da bulamadım şimdi adresi telefonu var mıDostum sen servis point'e göndersene servisi soket değişimi fiyatını sor daha ucuz olabilir.
Knk söyle taktik verde ararlarsa konuşurumVatanı darlarsan iade yada değişim alır. Direk salarsan hiç bişe almazlar. Azcık darlican. Taktiğini çözdüm
Aradım da bulamadım şimdi adresi telefonu var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk söyle taktik verde ararlarsa konuşurum
Bu mu daha mı ucuzAradım da bulamadım şimdi adresi telefonu var mı
Knk söyle taktik verde ararlarsa konuşurum
Tamam işte orası MSI yetkili servis orayı arayıp gönder durumu anlat.Aradım da bulamadım şimdi adresi telefonu var mı
Kanka müşteri hizmetleri var arka odaya fln geçiyosun sorular soruyor falana. Gerçekten vatanda sorun varsa. Ve iade, değişim gibi hakların devam ediyorsa (14 gün 30 gün gibi süreler içinde. tam süreleri bilmiyorum) biraz darlayıp değişim yada iade yapabilirsin. Ben çok yaptım. Hakkım falan olunca çok sesleri çıkmıyor.Knk söyle taktik verde ararlarsa konuşurum
ben online mağazadan aldım ararlar mı iade onlara ulaştıklarındaKanka müşteri hizmetleri var arka odaya fln geçiyosun sorular soruyor falana. Gerçekten vatanda sorun varsa. Ve iade, değişim gibi hakların devam ediyorsa (14 gün 30 gün gibi süreler içinde. tam süreleri bilmiyorum) biraz darlayıp değişim yada iade yapabilirsin. Ben çok yaptım. Hakkım falan olunca çok sesleri çıkmıyor.
Ben sürekli yüz yüze görüştüm. Bilgim yok online hakkında.ben online mağazadan aldım ararlar mı iade onlara ulaştıklarında
tamam hocam inşallah olumlu bir şey çıkarTamam işte orası MSI yetkili servis orayı arayıp gönder durumu anlat.
ürün atıyorum iadeyi kabul etmediler direkt geri gönderdiler, ürünü alıp herhhangi bir mağazaya gidip iade edebilir miyim var mı öyle bir durumBen sürekli yüz yüze görüştüm. Bilgim yok online hakkında.
Sormak bedava hocam. Yüz yüze daha sağlıklı olur.tamam hocam inşallah olumlu bir şey çıkar
ürün atıyorum iadeyi kabul etmediler direkt geri gönderdiler, ürünü alıp herhhangi bir mağazaya gidip iade edebilir miyim var mı öyle bir durum