Yardım Anakartı ÇİZDİM (Açılmıyor)

Spectre_zz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
633
Cpu faninin tozunu alayim derken alttaki plate i kaydirmisim anakarti sokmem gerekti fakat fani sokerken ufsk bi cizik oldu sanirim su an pc acilmiyor acaba kablolamayi da kontrol ettim ama bi anlik o gpu ve anakartin lambasi yansa da 2 3 saniye sinra kendiliginden sondu yanarken de bastim guc tusuna acilmadi pc ne yapicam

Çizik dediğin kısmın resmini atabilir misin nasıl bir çizik

Cpu faninin tozunu alayim derken alttaki plate i kaydirmisim anakarti sokmem gerekti fakat fani sokerken ufsk bi cizik oldu sanirim su an pc acilmiyor acaba kablolamayi da kontrol ettim ama bi anlik o gpu ve anakartin lambasi yansa da 2 3 saniye sinra kendiliginden sondu yanarken de bastim guc tusuna acilmadi pc ne yapicam
Ramleri silgiyle sil, sök tak yap

Ramleri silgiyle sil, sök tak yap
NAsi nasi silgi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi tane rami cikarmistim kolaylik olsun diye de ondan olabilir mi dogri taktigima eminim ama toz girmis olavilir cok tozluydu

Kanka cpunun oldugu yerde de cami yeni kapadim pes ettim sanirim, 1cm uzunluunda iste anakartin ustunde
Çizik diyince benim aklıma belki anakart üzerindeki yolların hasar görmüşte olabileceği geldi belki bir ihtimal

Kanka cpunun oldugu yerde de cami yeni kapadim pes ettim sanirim, 1cm uzunluunda iste anakartin ustunde
hocam derin çızıkse yollar zarar görmüştür. koruyucu tabaka kazınarak lehim ile köprü yapılabilir. güvenilir bi tamirci halleder

1 Çizik fotoğrafı lazım bize
2 arkadaşın dediği ramleri sil tak meselesini yap öyle dene

Geri