Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
bir de AIDA64'den bakar mısın?h81m p33
bir de AIDA64'den bakar mısın?h81m p33
bakıyorum hemenbir de AIDA64'den bakar mısın?
anakartım sıcak olsaydı işlemcimin falanda ısınması gerekti değil miSistemine Bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Türlü türlü anakartlarda bu sorun oldukça yaygın büyük ihtimal yazılımsal. Redditte milyonkez araştırdım en premium anakarttan tut en berbat onda dahil öyle görünüyor. Mesela bende rog strix b550 e gaming var TMPIN4 90 derece gerisi 30 derece. İnsanlarda farklı TMPIN değerlerinde de böyle değerler dolaşıyor ama sistemlere herhangi bir zararı olmamış dediğim gibi bence yazılımsal bir bug.
90 derece olma ihtimali yok benim için kasa h500 püfür püfür ssd 41 derece Ramler 32 33 derece cpu 50 gpu 48 49 bunlar yükte ki değerleri. 90 imkansız bir olay mesela kafana takma
H-hocam? Ali Güngör ne alaka?Speecy yanlış değerler gösteriyor.
HWMONITOR öneririm.
127 derece olası bir sıcaklık değil emin ol zararını sisteminde hissederdin. Kafana takma yanlış bir değer o visual bug.anakartım sıcak olsaydı işlemcimin falanda ısınması gerekti değil mi
Yük altında güçlü bir işlemci kullanıyorsan vrm ler bu ısılarda olabilir yada boş bir sensör bugta kalmıştır endişe edilecek bir durum yokarkadaşlar speecyde anakartım 127 derece gözüküyor ama işlemcim ve ekran kartım 30 derece yardım ederseniz çok sevinirim