Neler Yeni

Anakartım çift ram okumuyor, bıos'a girilmiyor

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
https://steamcommunity.com/id/docThor_/
Discord
docThor#9216
MSI MPG B550 Gaming Edge Wifi
Tek Ram takınca çalışıyor ancak çift ram takınca, hangi kombinizasyon'da olursa olsun ikinci ram'i görmüyor, BIOS'a da girilmiyor şifre koyulmuş " ben problem ikinci el aldım ilk sahibinden o da 07.07.2020 tarihinde incehesap'dan hazır sistem almış öyle kullanmış, ben şimdi bunu nasıl düzeltebilirim " ?

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Acaba piyasaya bozuk RAM mi salıyorlar anlamadım. Arkadaşım 1155 anakart'a 8gb ram aldı onun da pc açılmıyor. ikinci el ram alanlar da 0 ram alanlar da aynı sorunla karşı karşıya. Arkadaşın Pc sini zar zor açtırdım. İşe statik almadan girdik Ram MHZlerini düşürmeye kadar geldi. MHZ düşürdükten sonra ram'i taktık. Sonra anakartta yanan DRAM düğmesine basılınca pc kendıne geldı. Saçmalık var.

BIearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
docThor
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Moda, Müzik,
Steam
https://steamcommunity.com/id/docThor_/
Discord
docThor#9216
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Acaba piyasaya bozuk RAM mi salıyorlar anlamadım. Arkadaşım 1155 anakart'a 8gb ram aldı onun da pc açılmıyor. ikinci el ram alanlar da 0 ram alanlar da aynı sorunla karşı karşıya. Arkadaşın Pc sini zar zor açtırdım. İşe statik almadan girdik Ram MHZlerini düşürmeye kadar geldi. MHZ düşürdükten sonra ram'i taktık. Sonra anakartta yanan DRAM düğmesine basılınca pc kendıne geldı. Saçmalık var.
Var bi i*nelik
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul'da MSI garanti yeri var mı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,695
Üyeler
161,114
Son üye