Anakartım ile ssd uyumlu mu

Pcie x1 yuvalarını ekran kartının boyutu engellemiyorsa evet kullanabilirsin.

Pcie x1 yuvalarını ekran kartının boyutu engellemiyorsa evet kullanabilirsin.
net de uyuşmadığına ve görmediğine dahil bi kaç yazı gördüm galiba anakartımın bi resmi vardı
biraz kapatıyor ama bi temas gözükmüyor bi sorun teşkil eder mi

Ekler

• WhatsApp Image 2025-05-11 at 19.13.58.webp
    WhatsApp Image 2025-05-11 at 19.13.58.webp
    227.7 KB · Hit: 24
ben msi a520m a pro anakart aldım üstüne kleev gen3 ssd hiç bakmadım uyuyor uymuyor öyle bişey mi varmış.. daha kurmadım sistemi

net de uyuşmadığına ve görmediğine dahil bi kaç yazı gördüm galiba anakartımın bi resmi vardı
biraz kapatıyor ama bi temas gözükmüyor bi sorun teşkil eder mi
Kesin bir şey demek doğru olur mu bilemiyorum ama bu şekilde olup önerdiklerimden sığmadığı hakkında bir yorum almadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben msi a520m a pro anakart aldım üstüne kleev gen3 ssd hiç bakmadım uyuyor uymuyor öyle bişey mi varmış.. daha kurmadım sistemi
Senin yuvan direkt müsait. Engelleyecek bir şey de yok.
Bu arada dönüştürücüye m2 ssd yi takıp bu yavaya takacaksınız.

Evet, anakartınızda bir adet M.2 SSD slotu var görünüyor, Gen3 x4 destekli. Yalnız bu slotun durumu, kullanılan CPU'ya göre değişiyor. Sizin işlemci ile seçtiğiniz SSD'yi tam performansında kullanabilirsiniz.

Kesin bir şey demek doğru olur mu bilemiyorum ama bu şekilde olup önerdiklerimden sığmadığı hakkında bir yorum almadım.

Dönüştürücü kullanmayı gerektiren bir durum yok hocam, anakartta yuva mevcut zaten.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-11 193359.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-11 193359.webp
    73.5 KB · Hit: 16

ekran kartına bi temas olur korkusundayım hala sata kablolu bi ssd iş görür mü onu düşünüyorum

ha bu x1 için anladım hocam ben direkt m2 yuvasına taktım

ekran kartına bi temas olur korkusundayım hala sata kablolu bi ssd iş görür mü onu düşünüyorum
hız farkı çok olur m2 ile ama x1 takarsan aşırı fark olacagını zannetmem

ha bu x1 için anladım hocam ben direkt m2 yuvasına taktım

hız farkı çok olur m2 ile ama x1 takarsan aşırı fark olacagını zannetmem
sistemi biraz daha rahatlatsın oyunlarda ortalama bi performans versin derdindeyim en azından donma ve kasmayı alsın:)

sistemi biraz daha rahatlatsın oyunlarda ortalama bi performans versin derdindeyim en azından donma ve kasmayı alsın:)
kankam satadan 400 500mb hız alırsın x1den maks 1gb 2 katına çıkıyor gözüküyor ama ne kadar fark eder bilmiyorum ssd fpse etki etmez açılışı hızlandırır yanlışım yoksa durum böyle

kankam satadan 400 500mb hız alırsın x1den maks 1gb 2 katına çıkıyor gözüküyor ama ne kadar fark eder bilmiyorum ssd fpse etki etmez açılışı hızlandırır yanlışım yoksa durum böyle
hdd artık yetmiyo kanka hem sistem hem oyun için sistemi yenileyecem ancak biraz daha götürsün istiyorum şuanlık

hdd artık yetmiyo kanka hem sistem hem oyun için sistemi yenileyecem ancak biraz daha götürsün istiyorum şuanlık
kanka elbet anakart değişirsin almışken m2 al maks 1gb hız verecek ama olsun ilerde kullanırsın

M.2 SSD slotu bulunuyor, çalışma konusunda da sorun olmayacaktır. Farklı SATA SSD de bu model kadar kaliteli olmayacak bu bütçelerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,905
Üyeler
184,699
Son üye
potita31
Geri