Neler Yeni

Anakartım yanmış olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
Hocam Bilgisayarımı güç tuşuyla açıp kapatamıyorum.USB belleği taktım ve bios flashback tuşuna basılı tuttum ve öyle açıldı.Güç tuşunda sorun olabilir mi?
HDMI kabloyla mı açtın ? Güç tuşunda bir sorun olması muhtemel. O zaman bilgisayara düz kontak yaptırarak açabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yunus emre
HDMI kabloyla mı açtın ? Güç tuşunda bir sorun olması muhtemel. O zaman bilgisayara düz kontak yaptırarak açabilirsin.
Şuan bios ışığım yanıyor.Hatta şimdi söndü ve sistem kendini yeniden başlattı ve şuanda ekranın gelmesini bekliyorum.

IMG_20250125_114018.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hdmı kablosu bağlı iken de PC açılmıyor galiba.3dk oldu ekran gelmedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
Şuan bios ışığım yanıyor.Hatta şimdi söndü ve sistem kendini yeniden başlattı ve şuanda ekranın gelmesini bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hdmı kablosu bağlı iken de PC açılmıyor galiba.3dk oldu ekran gelmedi.
Geriye tek bir seçenek kalıyor. Anakarta manuel bios müdahalesi. Onu da sen yapamazsın. Parasını verip uzman bir kişiye yaptırtman gerekiyor. Ücreti hakkında falan bilgisi olan varsa buraya yazarsa iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yunus emre
Geriye tek bir seçenek kalıyor. Anakarta manuel bios müdahalesi. Onu da sen yapamazsın. Parasını verip uzman bir kişiye yaptırtman gerekiyor. Ücreti hakkında falan bilgisi olan varsa buraya yazarsa iyi olur.
Konu açayım o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,262
Üyeler
172,809
Son üye
Aqrxdwa
Top Bottom